Життя на морі може поліпшити психічне здоров'я

р.

УВеб-сайт Добра новина, яка живе морем, хороша для вашого здоров’я. Звісно, ми завжди знаємо це, але зараз цей факт вчено.

Група дослідників з Університету Кентербері в Новій Зеландії та Університеті Мічигана з використанням прикладу мешканців міста Веллінгтон дізналася, як живе біля океану впливає на психічний стан людей. У зв'язку з такими факторами, як рівень доходів, вік і ґендер, було укладено, що люди, що живуть в будинках з видом на океан, менш схильні до психічних проблем, ніж всі інші.

Виявляється, що благотворний ефект не пов'язаний з природою в цілому, але в безпосередній близькості від океану. Життя біля парку або лісу не має цього ефекту. У заяві про дослідження співавтора Amber Pearson пояснює феномен: «Особливості не зазнали суттєвих змін, в той час як у лісових зонах є спортивні поля та інші засоби для людини». Ми можемо мати різні результати. й

Вчені мають намір продовжити вивчення інших місць, де є великі тіла води, такі як Велике озеро. Вони сподіваються, що глибоке розуміння навколишнього середовища та його вплив на наше здоров’я допоможе нам краще сформувати наше життя.

через adme.ru