Неважливо, скільки ви намагаєтеся відштовхуватися від дверей, він знову в магазині.

Всі власники кішок, ймовірно, знають в першу чергу, нещастя і сором'язливість цих хутряних бразен. Але любов безмежного майстра пробачить все, що не можна сказати про незнайомців. Для персоналу магазину, трюки червоного краю сусіда стали великою проблемою, але здається, що він не піклується.

Ми в новинах. Веб-сайт Я не можу допомогти, але посміхатися на нозі кота.

Ви можете помітити його, щоб залишити. Ви можете просто забрати його з дверей. Але він повернеться в будь-яку сторону. Важкий. Більше наполягають. Флуш.

Минулого року таємнича кішка здивувала працівників Лондонського магазину з персистентністю. У тварині люблять полки магазину, і він вибрав їх, не звертаючи увагу на те, що кожен раз він був там з якоїсь причини не радий бачити.

Сайнсбері працівники помітили цей милий кіт назад в листопаді минулого року. Котики часто можуть бути в магазині, в'їзді або десь повністю від нещасного випадку.

Але здається, що цей ручний чоловік подобав його тут, і під час цього часу охоронці змушені вирізати його більше десятків разів. Він зумів пропустити охоронців, які не виражають, і в цей день він все ще приходить в магазин, коли він хоче.

«Хто живе в найближчому будинку і набуває тут кожен день. Тим не менш, він не має права бути тут, спіщав представник магазину The Telegraph.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Для незадовільних працівників магазину, це кішка, звичайно, атака, тому що тварини заборонені бути в приміщенні біля їжі. Але місцевими життєздатними є те, що це біда.

"Я кладаю прямо на маті поруч з дверима під нагрівачем вчора", - сказав він Сайнбері. Ні один пропущений без нього,

Стара кішка має свою сторінку Twitter, і зараз вона регулярно публікує новини, свіжі фотографії, взяті, звичайно, обов'язково десь в Sainsbury.

Перегляд фото: твіттер

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8