317
Виноград: Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я зараз мати мій улюблений п'ятниця лікування
Хороші новини для тих, хто любить провести вечір за відро солодкого морозива, розбавляючи його зі склянкою дрібного вина. Компанія Baltimore на основі Crossroad отримала приголомшливий продукт, який поєднує найкращі якості морозива та вина. Хоча компанія все ще невелика, вона вже заробила велику популярність, взявши участь в різноманітних кулінарних фестивалях. Незабаром компанія планує ввести великий ринок і приймати онлайн замовлення.
МиВеб-сайт Я радий, що хтось, нарешті, придумав щось смачне.
Це те, що це заморожене ласощі виглядає як Фото, поширене WineCream (@winecream)
Травень 24 2015 в 4:08 PDT
На додаток до вина і крему, він має багато різних ягід і фруктів Фото поділений WineCream (@_winecream)
Квітень 25 2015 в 4:39 PDT
Один стакан морозива має склянку вина Фото поділився Крістіном! (@khayesss)
Червень 4 2016 в 11:18 PDT
Crossroad використовує рідкий азот для швидкого заморожування крему і вина на сайті Фото поділений WineCream (@_winecream)
Травень 3, 2015 в 5:06 PDT
Винокрем володіє багатьма різними смаками Фото поділився Blake Ivey (@blakeivey12)
Сен 12 2015 в 11:21 PDT
І найголовніше - компанія має веселі хлопці Фото опублікована WineCream (@winecream)
Квітень 26 2015 в 4:27 PDT
Хто просто божевільний про свій бізнес Фото поділився WineCream (@winecream)
Травень 2 2015 в 5:05 PDT
На основі: crossroadco
Фото з попереднього перегляду: ©_winecream
www.instagram.com/_winecream/