Неймовірний збіг у житті звичайної сім'ї! Що відбувається.

Користувач сайту Picabu розповів про свою історію, яка вразила всю спільноту і нас! Збігається! Веб-сайт Він розповідає про дивовижну історію сім’ї.

Я буду сказати, що я дуже люблю мій бабуся, коли я був молодий.

Мій чоловік і я був разом дев'ять років. Він з далекого Сибіру, і я жив у далекому північному житті. Він був відправлений тут, щоб служити і прийняти рішення про перебування в військових. Природно, всі його родичі там, далеко.

Ми вперше пішли бачити свою сім'ю 5 років тому. Тоді мій дід, шукаю мене, зателефонувавши мені Катюша! Тоді він сказав мені, що він служив у моєму місті і пішов до магазину, де працював Катюша, що я дуже люблю. Як би він говорив про неї...

Коли я повернувся, я попросив мене бабуся, якщо вона працювала в такому, і такий магазин на вулиці. Відповідь була так! Вона пам'ятала наполегливий молодий воїн, який намагався перетягнути її на дату. вона не ходила, бо вона вже зустрілася з дідом.

Ось як мій чоловік дідусь і мій бабуся, від абсолютно різних і дуже далеких міст, бліх, і своїх онуків зустрілися і живуть щасливо, піднявшись сина! Дивовижний збіг...

по pikabu.ru/story/sovpadenie_4254302