Запобігання холестерину: міф, який межує з децепцією. Дослідження відомого хірурга змінює все.

Дискусія про шкоду і переваги холестерину є дуже нагадує тонус Хомлета з серії «Щоб бути чи ні бути». Чи можу я чи не можу я? Як часто буває? Ви не можете це зробити? Навіть у святкові дні? О, мій gosip і вгадувати! Вони сказали холестерин.здоровийй Немає винятків!

Що робити, якщо ми глибоко занурюємо і переконайтеся, що пошкодження холестерину насправді є одним з найбільших вісок? Що ви скажете, ніжники журі?

Правда про холестерин
  1. О, ті вчені!
    Один з відомих вчених, віденського хірурга, видалення щитовидної залози з експериментальних кіз і овець, зробив урочисте відкриття. А також приголомшливий: тварини різко підвищили рівень холестерину! Це, трави, які ніколи не намагалися холестерину-переваги корму для тварин, розроблені атеросклерозом! Іншими словами, точно щитовиднийТваринні жири, не жири тварин, є однією з основних причин атеросклерозу. Після цього відкриття в ХІХ столітті атеросклероз успішно лікувався невеликими дозами гормонів щитовидної залози.

Масовий геноцид?
У другій половині ХХ ст. з’явилася теорія, наслідки яких дублюються до масового геноциду. Відповідно до цієї теорії причина атеросклерозу полягає у використанні холестерину, який міститься в кормі для тварин. Це було самопізнання медіокремових вчених і життєдіяльності фармацевтичних компаній, які привели до одного з найбільших міфів в історії людини, які відчували здоров’я і життя багатьох людей. Потерпілих відчуттів
На даний момент хворі мільйони людей. атеросклерозй Однак, не думаю, що їх життя залежить від кількості грошей. Серед жертв були навіть дуже багаті і впливові люди, наприклад, 34-й президент США Дауайт Ейзенуауер. Відразу після першого інфаркту міокарда лікарі кладуть його на низькожовтий раціон. Однак суворіше обмеження жирів тварин, чим вище рівень холестерину, і з його збільшенням ваги. Результатом неправильного лікування був нешкідливий: президент постраждав ще кілька нападів серця, які в кінцевому підсумку призвело до смерті від інфаркту. Виявляється, що президенти також лікують найбільш досвідченими лікарями.

Які переваги?
Мільйони доларів кинули на непереключні наукові розробки з метою підтвердження «здатності» тваринних жирів при виникненні атеросклерозу та інфаркту міокарда. На жаль, не існує реальних доказів! Тим не менш, це не було повідомлено про загальну громадськість, і шемале Вони успішно тримають лідерство у продажах в більшості аптек світу. Де поховали собаку?
Низький рівень холестерину може бути викликаний відключенням вуглеводів «бруду» з раціону. Це солодка, крохмаль-багата і вишукана їжа, яка є другою найважливішою причиною високого холестерину і атеросклерозу артерій міокарда. Однак підвищений рівень холестерину є тільки ознакою запалення в організмі, але не його причина! Багато чинники можуть вплинути на цілісність стін артерії, наприклад, підвищення рівня глюкози і інсуліну в крові. Не дивно, що половина людей, які мали серцеву атаку, мала нормальний рівень холестерину. Неперевершено, люди з низьким рівнем холестерину мають 2-кратну вищу смертність.

Більше доказів.
Населення північної Індії споживає 17 разів більше тваринного жиру, ніж населення південної Індії. Однак захворюваність атеросклерозу артерій міокарда у північних періодах 7 разів нижче. Холестерол є незамінною речовиною, яка також має антимікробні властивості. Для розвитку і нормальної функції центральної нервової системи необхідно як плодовий мозок, так і для нормальної функції центральної нервової системи.

23% холестерину в мозку. Не дивно, що низький рівень холестерину призводить до зниження пам'яті в серединних і літніх людей.

Переваги холестерину
Холестерол є важливою як будівельний матеріал вітаміни D синтез і гормони, зокрема ... і надниркових гормонів. Невисоке харчування холестерину, що ослаблює здатність організму боротися з стресом. І брак холестерину в раціоні є реальною катастрофою для печінки! Чи не краще дати їй можливість зробити роботу з видалення токсинів? Кілька людей знають, що холестерин антиоксидантй Знижуючи свій рівень підвищує ризик раку, сексуальної дисфункції, порушення пам'яті, хвороби Паркінсона, інсульт, може викликати агресивну поведінку і навіть самогубство. Чи не так, чому дієта з низьким вмістом жиру має стільки зйомок для масового вбивства, як у школах?

Немає того, що сіре волосся є причиною старіння. Аналогічно холестерин не викликає інфаркту міокарда. Міф холестерину призвело до того, що ворог здоров'я серця оголосив надзвичайно корисний для організму їжі.жирий

Розкажіть про це, що багато людей все ще вірять. Будьте здоровими і піклуйтеся про себе!