Життєві та нові мами з Нової Зеландії Юлії Богосель опубліковано в своєму блозі
постпартумЩо зробив справжній хутор серед молодих мам. Підтвердження цього є неймовірною швидкістю, з якою зображення поширилися по всьому світу. Юлія ділиться не тільки власним досвідом, але і надає підтримку багатьом іншим матерім, які, як і її, не залишили сімейний зал з ляльками Барбі і Тумеліном.
Для Нової Зеландії дієтолог, це її друга полога, а шляхом поділу знімків свого постпартуму на блозі, жінка підійшла на підтримку декількох колег і друзів у місцевій громаді. Але вона ніколи не думала, що її фотографії будуть поширюватися з неймовірною швидкістю для батьків по всьому світу!
Блог Юлії став цікавим не тільки завдяки персональним фотографіям, що показує, як зміни тіла жінки після народження дитини, а й через виражені секретні думки, а також тепле слово підтримки інших матерів. В якості дієтолога вона наголошує, що перетворення організму після пологів є нормою і наполягає на тиски, накладаються жінками за посередництвом.
«Як експерт зі здоров’я я відчув багато тиску, щоб повернутися до моєї старої форми. Кожен очікує, що це буде дуже легко і просто, але дуже часто це займе час. Я дійсно бораюся, щоб вижити мій син, мій самооцінка як жінка і мати був дуже низьким. Він став для мене, що якщо я, як дієтолог, відчував цей спосіб, що має інші мами думати і відчувати себе? ?
Після народження свого другого сина дієтолог вирішив поділитися своїм "поштовим подорожом" з іншими батьками. Тим не менш, це повідомлення досягало багато більше людей, ніж очікувалося. Юлію допускає, що вона часто висихає під час читання всіх коментарів, і йде на ліжко дуже пізно, оскільки вона перепрочитає кожне повідомлення. На сьогоднішній день дієтолог і мама відчувають себе дійсно натхненними і захопленими про допомогу молодим батькам. Я дійсно сподіваюсь, що мами, які читають, вони неймовірно красиві і дивовижні!
Зміни, які відбувалися до тіла Юлії після пологів, можуть лежати в очікуванні кожної жінки. Головне, щоб знайти силу не тільки не бути зміщеним, але і допомогти і підтримувати інші мами, які стикаються з такою ж проблемою. Ви думаєте, що блогер зробив право? Поділіться з друзями, що вже зробив бризку в Інтернеті!