10 Shameful mistakes в одягання нижню білизну: Бажання спокушати, приводити до зловживати!

Після того, як всесвітньо відома виробнича компанія білизна І ювелірні вироби Флоранге вирішив зробити трохи досліджень. Виявилося, що близько 80% справедливого сексу некоректно обирають розмір нижню білизну.

Це, що повинно стати нашою секретною зброєю сундації, погрожує ескалувати в катування або навіть стати предметом позбавлення. Це гарна перспектива, це не так? Ось 11 найбільш поширених і справжніх жіночих помилок при виборі нижньої білизни.

10 місць в одяганні
  1. Ретельно, ремінці!

Брекети, які виглядають з-під одягу, є готелем. Краще вибрати латунь без рементів на всіх або придбати латунь типу «зручний», що дозволяє змінити місце розташування ремінців.

2. Увага!

Якщо у вас є білі брюки у вашому гардеробі, і ви хочете їх розтушувати, не носити білі трусики під ними - вони завжди дивляться. Для тонкого і легкого одягу краще вибрати дно флеш-холоднийй В ідеалі вона також безшовна.
  3. Чоловіча мода

Кілька років тому fashionistas wore black bra під білою блузкою і вона була розглянута модним squeak. Тим не менш, тепер ця комбінація не виглядає найкращим чином, тому уважно стежте за тим, що колір одягається під чорно-білими речами. Також бажано не носити напівпрозорий одяг, навіть якщо носити куртку або пальто над ним.

4. Прозорий не означає невидимість.

Якщо у вашій шафі є дуже прохолодна напівпрозора біла блузка і ви хочете носити її – під нею слід мати бюстгальтер з подовженим верхом і джгутом без стрічок.
  5. Головна, Солодкий будинок.

Багато жінок гріх, видаливши їх латунь в домашніх умовах так, щоб їх груди «відновити». Тим не менш, тільки дівчата з маленькими грудями можуть дозволити собі таку «починку». В іншому випадку зв'язки груди розтягуватимуться і навряд чи повертаються на їх оригінальну позицію. До речі, багато жінок вибрати одяг для дому в магазинах для вагітних. У бюстгальтерах відмінно справляється з підтримкою навіть великого груди і не викликає дискомфорту.

6. Розмір - це головне!

Найпоширеніші жіночі помилки при виборі нижньої білизни і одягу в цілому, є неправильним розміром. Багато людей думають: «Я буду схуднути» / «Я буду краще» і купити нижню білизну за розміром (або навіть кілька!) менший / великий! Наступного разу ви обираєте латунь, приділіть увагу не тільки розмірам чашок, але і до довжини стрічок. Ось приклад неправильного одягу:

7. Менше синтетичних речовин.

Тепер поговоримо про трусики. Пам'ятайте, якісна білизна повинна складатися з 80% бавовни і 20% еластану (для збереження форми довше). Збережіть синтетичну білизну для особливого випадку.

8. Бавовна - все!

Якщо ви віддаєте перевагу 100% бавовняних трусиків, ви повинні знати про їх недоліки. Ця білизна швидко розтягує і втрачає форму. Якщо ви хочете зберегти здоров'я і одночасно зберегти трохи - спробуйте вибрати нижню білизну з невеликим вмістом лікра (близько 20%).
  9. Стрінгум, боротьба!

Молоді дівчата одягають туго майже щодня, і абсолютно ненависті шкоди вони викликають здоров'я. По-перше, гонги практично завжди виготовляються з синтетичного матеріалу, який не здатний поглинати піт і не дає шкірі дихати, що створює ідеальні умови для розмноження бактерій в зоні бікіні. По-друге, може викликати неприємні гінекологічні захворювання. Подаруйте тугу під час або чергуйте їх трусиками інших моделей. І ви будете щасливі.
  10. Привіт з минулого.

Великі шви нижньої білизни теплі привітання з недавнього радянського минулого, в якому не тільки секс, але і красива, зручна дамська білизна. На щастя, кожна дівчина сьогодні має вибір. Не помилуйся!

Я сподіваюся, що у вас немає проблеми білизнай Ваші друзі можуть знайти цю статтю корисними. Ви хочете перевірити? Дізнайся з нашими порадами і збираємося разом у пошуках одягу, який стане ідеальним!