Скажіть, скільки їжі потрібно їсти в часі. Це краще, ніж будь-який раціон!

Щоб схуднути, ви не повинні жорстоко обмежити себе і відмовитися від деяких ваших улюблених продуктів! Секрет здорового схуднення - в харчуванняВи їсти час.

Науковий журнал Guard Ваше здоров’я опублікувало низку досліджень, які довели, що нещодавно перекриття Відправляємо. Ми пропонуємо вам простий метод, який назавжди змусить вас їсти великі порції!

Скільки грамів їжі слід їсти в

5 Принципи ручного дієти
  1. Зручність двох складених пальм є кількістю овочів, які потрібно їсти в день.
  2. Передня частина фістця – щоденна норма вуглеводів (рис, інші зернові, макарони, хліб).
  3. Відкрита пальма без підрахунку пальців вказує, що шматок м'яса потрібно їсти в день.
  4. П'яний фіст відповідає кількості фруктів, які потрібно їсти на добу, щоб зберегти здоров'я.
  5. Верхній фаланкс індексного пальця - це кількість вершкових і тваринних жирів, які можна їсти в день без шкоди фігурі.

Використовуючи ці знання дуже просто. Просто пам'ятайте, що це виглядає так. щоденноРозділіть його на 3 частини – сніданок, обід та вечерю.

Ви можете продовжувати їсти все, що ви хочете, і в той же час схуднути - вам просто потрібно зменшити порцію, яку ви використовували для їжі в часі. Це корисно не тільки для збереження тіла в тон і позбавлення від зайвого жиру!

Схожі харчування Також позитивно впливає на здоров’я. Після того, як тіло не потрібно перетравлювати зайву їжу, ми отримуємо до наших очей!

Обов'язково спробуйте себе і поділитися своїми друзями цей науковий підхід до харчування, вони обов'язково будуть потрібні!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное