666
Я відкинувся, як це, не думаючи про це, але ця дівчина змінила мій погляд на старі речі!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але не всі знають, як перетворити її в дивовижну річ для сучасного будинку.
Ця дівчина названа Лариса купила на продаж. плаття Від '60s за всього $5 він бачив величезний потенціал.
Дівчина доведе, що людська уява не має кордонів і старої частини меблів можна перетворювати в щось дійсно дивовижне!
Як відтворити старий костюм Лариси купили це плаття на продаж гаража друга. Він не виглядав дуже добре, щоб сказати принаймні.
Дівчина кладуть мокрий рушник на верхній очищений шар фанери, щоб вранці його можна було легко видалити.
Р
Потім поліпила дерево.
Лариса знімала декоративну шпильку для використання майбутнього проекту.
Потім дівчина вкрита комбінезон з ґрунтовкою.
Лариса використовується картонні коробки як трафарети для створення нового дизайну. Її ідея? Автобус Volkswagen!
Починався з ящиками.
Я вибрав підходящий синій колір для живопису.
Для декору дівчина купила блискучу металеву вузьку бейдж.
Р
вона. фарбаПеред виготовленням олівцем ескізу. Штири виготовляються з металевих ручок.
169385
Дуже приємно. Чудовий колір і хром акценти супер!
Важко вірити, що ви можете зробити щось красивим з хребта, правого?
Лариса планує поставити це до проведення аукціону, і дати всі приступи до благодійності.
Поділіться цим дивним. зміна Меблеві з друзями, вони хочуть перетворити старе плаття в щось нове і по-справжньому творче!
Ця дівчина названа Лариса купила на продаж. плаття Від '60s за всього $5 він бачив величезний потенціал.
Дівчина доведе, що людська уява не має кордонів і старої частини меблів можна перетворювати в щось дійсно дивовижне!
Як відтворити старий костюм Лариси купили це плаття на продаж гаража друга. Він не виглядав дуже добре, щоб сказати принаймні.
Дівчина кладуть мокрий рушник на верхній очищений шар фанери, щоб вранці його можна було легко видалити.
Р
Потім поліпила дерево.
Лариса знімала декоративну шпильку для використання майбутнього проекту.
Потім дівчина вкрита комбінезон з ґрунтовкою.
Лариса використовується картонні коробки як трафарети для створення нового дизайну. Її ідея? Автобус Volkswagen!
Починався з ящиками.
Я вибрав підходящий синій колір для живопису.
Для декору дівчина купила блискучу металеву вузьку бейдж.
Р
вона. фарбаПеред виготовленням олівцем ескізу. Штири виготовляються з металевих ручок.
169385
Дуже приємно. Чудовий колір і хром акценти супер!
Важко вірити, що ви можете зробити щось красивим з хребта, правого?
Лариса планує поставити це до проведення аукціону, і дати всі приступи до благодійності.
Поділіться цим дивним. зміна Меблеві з друзями, вони хочуть перетворити старе плаття в щось нове і по-справжньому творче!
15 свіжих фільмів, для яких ви не шкодуєте, щоб виділити вільний вечір!
Ми збираємо все з системи! Салат «Бетлетка» і 4 варіанти його приготування.