Я відкинувся, як це, не думаючи про це, але ця дівчина змінила мій погляд на старі речі!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але не всі знають, як перетворити її в дивовижну річ для сучасного будинку.

Ця дівчина названа Лариса купила на продаж. плаття Від '60s за всього $5 він бачив величезний потенціал.

Дівчина доведе, що людська уява не має кордонів і старої частини меблів можна перетворювати в щось дійсно дивовижне!

Як відтворити старий костюм Лариси купили це плаття на продаж гаража друга. Він не виглядав дуже добре, щоб сказати принаймні.
Я відкинувся, як це, не думаючи про це, але ця дівчина змінила мій погляд на старі речі!

Дівчина кладуть мокрий рушник на верхній очищений шар фанери, щоб вранці його можна було легко видалити.
Я відкинувся, як це, не думаючи про це, але ця дівчина змінила мій погляд на старі речі! Р

Потім поліпила дерево.

Лариса знімала декоративну шпильку для використання майбутнього проекту.

Потім дівчина вкрита комбінезон з ґрунтовкою.

Лариса використовується картонні коробки як трафарети для створення нового дизайну. Її ідея? Автобус Volkswagen!

Починався з ящиками.

Я вибрав підходящий синій колір для живопису.

Для декору дівчина купила блискучу металеву вузьку бейдж.
Я відкинувся, як це, не думаючи про це, але ця дівчина змінила мій погляд на старі речі! Р

вона. фарбаПеред виготовленням олівцем ескізу. Штири виготовляються з металевих ручок.
169385

Дуже приємно. Чудовий колір і хром акценти супер!

Важко вірити, що ви можете зробити щось красивим з хребта, правого?

Лариса планує поставити це до проведення аукціону, і дати всі приступи до благодійності.

Поділіться цим дивним. зміна Меблеві з друзями, вони хочуть перетворити старе плаття в щось нове і по-справжньому творче!