Чарівне двохвилинне правило! Так що секрет успіху.

Ви знайомі з ситуацією, коли накопичилися багато речей, і ніхто не бажає негайно їх виконати? «Я зроблю це пізніше» - головний спас в цій ситуації. Якщо ви знаєте себе, ви відвідуєте. пердятЩо таке банальне відкладання роботи вже пізніше!

Не плутайте її з регулярною лазією. Лазнес Якщо ви просто не хочете робити щось або навіть хвилюватися про це. У разі прокрастинації ви усвідомлюєте важливість справи, але не поспішайте його виконувати, бо настрій немає, ви отримали від неправильної стопи, неправильних зірок або планет не познайомилися.

В результаті постійного відкладення справ, погіршується самопочуття, рівень життєвої енергії, людина стає дратівливою і дуже нервовою. Час боротьби з нею! На щастя, є дуже простий спосіб. Як подолати прокрастинаціюй Він називається «Two Minute Rule».

Девід Аллен написав про цю техніку у своїй книзі Як зробити речі в порядку. Мистецтво безтурботної продуктивності. Також сприяє аналогічній стратегії, яка допомагає завершити бізнес до кінця і одночасно. розвивати хороші звичкиBusinessman, athlete і travel фотограф James Clear. Ці люди знають, як практикувати два хвилинні ралі, але тепер це ваш поворот!

Суть правила проста: багато завдань, які ми відкладаємо пізніше, дуже легко робити в даний момент. Вам потрібен час, і дуже короткий час, тільки два хвилини. Ми працюємо!

Русь двох хвилин

1. Якщо потрібно менше двох хвилин, щоб завершити завдання, вирішіть його зараз.
    По суті, багато речей можна зробити відразу. Повідомляємо пил, поливаємо вази, привітаємо другу з дня народження – чому відірвали такі маленькі завдання вже пізніше? Тоді не буде часу... Якщо ви можете зробити це всього за два хвилини або менше, зробити це зараз! Якщо довше, принаймні додайте до списку речей, які можна зробити пізніше.
  2. Всі нові починання повинні приймати не більше двох хвилин.
    Якщо ви запустили нову звичку, потрібно менше двох хвилин. Це не про досягнення мети в такий короткий час. Але за два хвилини досить просто розпочати. Нові звички важко розвивати прямо. Дві хвилини, щоб почати, потім трохи більше, і поступово ви отримаєте навички, яку ви хочете.

3. Двохвилинний старт для великої мети
    Так само правило стосується, коли мова йде про нові завдання. Звісно, в 120 секундах ви не будете втілювати їх відразу, але ви поставите початок дії. Зайдіть і ви не помітите, як ви берете участь в новому бізнесі! Такий невеликий старт допоможе продовжити. переїздй

Не думайте про те, що два хвилинні рядки як рішення для всіх проблем – це просто зручна техніка, яка допоможе вам спростити робочий день. За допомогою правила на практиці ви будете більш успішними. Що я можу сказати про підняття вашого особиста ефективність!

Я помітив, що один з ваших друзів не поспішав. ПроведенняТак поділитися порадами з ними. Просто як правило, виконайте його в два хвилини!