1394
ПРАКТИКА: Іммедійне виконання побажань
«День зловживань»
Ви відкинули вранці, подякував Всесвіту за щедрий подарунок життя, сказав, що ваші улюблені підтвердження, якщо у вас є будь-які. Тоді ви стикалися і скажете гучно, "Я хочу зробити вправу." І ви насправді робимо вправу. І сказав: «Всі мої бажання виконуються. й
Перейдіть до санвузла і скажемо, «Я хочу мити руки і протерти їх рушником». Промийте руки і протріть їх. Тоді ви сказали: «Всі мої бажання виконуються». Ви йдете на кухню і скажете: «Я хочу кави з вершками». І ви насправді пити каву з вершками. І сказав: «Всі мої бажання виконуються». І так далі. Кілька разів.
Ви розумієте, що відбувається? Ви навчитеся постійно і спонтанно виконувати ваші бажання. Дуже сильний. Вважають, що люди ще не опановують мистецтво миттєвого виконання бажань тільки через роботу підсвідомого, що запобігає цьому.
Не вірно. Під час вищевказаних вправ ви «виховате» його. Найголовніше «з'єднання» бажання і його виконання відбувається. Ви покажете, що всі ваші бажання виконуються. Той факт, що вони так дрібні взагалі не важливо. Головне - розпочати процес. І Чудотворці просто почали...
Наша жіноча частка така, що ми майже щодня повинні витрачати час на прибирання, приготування їжі, миття і прасування.
Ми працюємо над тим, що ми працюємо над нашими найважчими кармаками.