43
Консультація на мільйон доларів Як ви можете оновити фари на машині?
Знімні і жовті фари Не тільки вони виглядають потворними, вони можуть бути небезпечні. Після всього, набагато менше світла проходить через хмарне скло і дорога з'являються гірше. Це може навіть створити аварійну ситуацію.
На щастя, є дуже бюджетний і простий спосіб очищення і оновлення фар. "Сайт" Я буду поділитися з вами цей дивовижний автомобіль життя рубати!
Як оновити світильники Вам буде потрібно
Нанести тонкий шар зубної пасти на поверхню фар. Потім з зубною щіткою очистити поверхню. Після цього вимийте пасту і виріжте фари з тонким шаром воску, щоб вони довше залишалися. Руб воску добре.
У цьому відео ви можете подивитися весь процес реконструкції фар.
Цей трюк обов'язково корисний вам, тому що рано чи пізно фари на кожному автомобілі стають хмарними і жовтими. Допомога друзям. легкийРозкажіть, як доглядати за автомобілем!
На щастя, є дуже бюджетний і простий спосіб очищення і оновлення фар. "Сайт" Я буду поділитися з вами цей дивовижний автомобіль життя рубати!
Як оновити світильники Вам буде потрібно
- зубна паста з абразивними компонентами
- зубна щітка
- вода
- вуаєрист
Нанести тонкий шар зубної пасти на поверхню фар. Потім з зубною щіткою очистити поверхню. Після цього вимийте пасту і виріжте фари з тонким шаром воску, щоб вони довше залишалися. Руб воску добре.
У цьому відео ви можете подивитися весь процес реконструкції фар.
Цей трюк обов'язково корисний вам, тому що рано чи пізно фари на кожному автомобілі стають хмарними і жовтими. Допомога друзям. легкийРозкажіть, як доглядати за автомобілем!
Як випрямити волосся без шкоди! 7 хитрощів для дивовижної гладкості.
93-річна жінка ділиться рецептом для своєї молоді. Секрет - це інгредієнти!