Як пришити стілець мішок в один вечір. Я мріяв про це, поки я не можу пам'ятати!

Багатофункціональні мішок-чайник (або binbeg) на вершині сьогодні. Має безліч переваг над звичайними меблями: він не має каркасів, повторює вигини тіла людини, знижує ризик алергії, легко переміщається... Крім того, це стильний елемент декору, доставляємо родзинку в інтер'єр. Я зробив стілець своїми руками, направляючи рекомендаціями "Сайт" Надійна економія!
Як пришити стілець мішок в один вечір. Я мріяв про це, поки я не можу пам'ятати!

Як пришити стільницю Ваше крісло-мішок складається з двох чохлів. Верхній шар легко знімається для миття, а в внутрішньому випадку є наповнювач. Перед початком роботи перевірте якість тканини так, щоб вона не красила, досить щільна, нитки також повинні бути міцними. Полістирол - гіпоалергенний, нешкідливий наповнювач. Купити його можна в магазині, що спеціалізується на безкаркасних меблів.

Матеріали
  • тканина для внутрішнього чохла (датна бавовна, тканина клоака)
  • тканина для зовнішнього чохла (оксамитовий, штучна шкіра, джинси, оксамитовий)
  • 1 м довга блискавка (для зовнішнього покриття)
  • Lightning 40 см довга (для внутрішнього покриття)
  • 120-150 літрів полістиролу (для заповнення сумки)

Реалізація
  1. Намалюйте візерунок на папері, перенесіть його до тканини. Допуск на шви з боків - 1,5 см. Виріжте всі деталі візерунка.
3610Р. 4200Р.

Спочатку пошиття внутрішнього корпусу. З одного боку вошей блискавкаЗалийте наповнювач через це отвір. Обробити шви з розвантаженням. Як пришити стілець мішок в один вечір. Я мріяв про це, поки я не можу пам'ятати!

Час наповнювача. При роботі з полістиролом пам'ятайте, що вона прагне дотримуватися всіх поверхонь. І якщо вона крихта, то буде дуже важко її видалити.

Ви можете використовувати метод, показано на малюнку.

408050

Почати пошиття зовнішньої кришки. Якщо тканина занадто щільна, пам'ятайте, щоб змінити голку на швейній машині! Лекс блискавка так, щоб чохол можна видалити.

Надаючи деякі навички у виробництві безкаркаснийВи можете спробувати зробити мішок стілець з старих джинси.

Діти будуть особливо щасливі з цим кріслом! Це швидко стане улюбленим місцем відпочинку для всіх членів сім'ї.