297
Я використовую цю мазь протягом 2 тижнів. Тексти пісень, а це означає: Я не можу вірити очі зараз!
Ця мазь чудово. Зареєструватися з магазинів. Компоненти інструменту давно показали свою ефективність у боротьбі з навіть найглибшими зморшками. Приготувати мазь не складе труднощів, а результат здивує навіть найвибагливіших дам!
Магнітний відтінок з зморшокІнгредієнти
Підготовка
Нанести засіб на обличчя і шию з легкими масажними рухами, не втираючи, протягом 30 хвилин. Зніміть залишки м'якою серветкою, замоченою в мінеральній воді. Перед тим як почати трансформацію, перевірте, якщо ви алергічні на інгредієнти: ромашка, мед і сіль, які входять до складу мазі, на жаль, не влаштовує власників. чутлива шкірай
Використовуйте цю чарівну мазь протягом 2 тижнів і ви помітите зміни вашого зовнішнього вигляду. Збережіть вашу молодь та красу!
Магнітний відтінок з зморшокІнгредієнти
- 1/2 свіжого яєчного жовтка
- 2 ч.л. мигдальної олії (можна замінити оливковою)
- 1 ч.л. морської солі
- 2 ч.л. ромашки відвар
- 1/2 ч.л. рідкого меду
- 2 ч.л. косметичної вази
Підготовка
- Перша підготовка. шемалей Для цього 1 ст.л. сухої трави залити 200 мл води. Доведіть до кипіння і проваріть 2-3 хвилини, загорніть рушником, дайте настоятися 15 хвилин.
- Змішайте мед з вершковим маслом, жовтком і ромашковим відваром.
- Спробуйте. вагітна з сіллю.
- Комбінувати обидва суміші, ретельно збити. Продукт повинен бути щільним і жирним. Тримайте мазь в холодильнику.
Нанести засіб на обличчя і шию з легкими масажними рухами, не втираючи, протягом 30 хвилин. Зніміть залишки м'якою серветкою, замоченою в мінеральній воді. Перед тим як почати трансформацію, перевірте, якщо ви алергічні на інгредієнти: ромашка, мед і сіль, які входять до складу мазі, на жаль, не влаштовує власників. чутлива шкірай
Використовуйте цю чарівну мазь протягом 2 тижнів і ви помітите зміни вашого зовнішнього вигляду. Збережіть вашу молодь та красу!
Відкрийте секрети смачного холоду. Це божевільна заморозка зараз!
Жінка побачила дивні смуги на її нігтях. Хто б подумав, що це врятує життя?