468
Новорічне меню в рік мавпи: 5 страв для незабутнього свята!
Цього року обов’язково буде особливим! "Сайт" Я підготував деякі ідеї для новорічного меню, що дозволить вам легше підготуватися до свята. Шукаємо свято!
Для того, щоб ваша сім'я була щаслива в Новий рік, подайте страви, які мавпа любить стіл! Під ключ. - символ наступного року, і вона стане справжнім талісманом для тих, хто зможе порадувати її.
Новорічне меню в році мавпи
Салат банановий
інгредієнти
Підготовка
Капе з оселедцем і яблуками
інгредієнти
Підготовка
Фруктові шашлики з беконом
інгредієнти
Підготовка
Морозиво Mandarin
інгредієнти
Підготовка
Курка Фламбе
інгредієнти
Підготовка
Ці рецепти є справжнім скарбом! Розкажіть в коментарях, які страви прикрасить ваш святковий стіл.
Для того, щоб ваша сім'я була щаслива в Новий рік, подайте страви, які мавпа любить стіл! Під ключ. - символ наступного року, і вона стане справжнім талісманом для тих, хто зможе порадувати її.
Новорічне меню в році мавпи
Салат банановий
інгредієнти
- 2 банани
- 2 ч.л. лимонного соку
- 100г твердий сир
- 100г гам
- 50г соснових горіхів
- петрушка
- чорний перець - за смаком
- майонез або сметана - 1 ст.л.
Підготовка
- Зріжте банани в колах і обприскайте їх лимонним соком, щоб вони не вийшли темними.
- Подрібніть сир і шинку на великій тертці. Дрібно різати свіжі петрушки, 1 ч.л. соснових горіхів подрібнити валиком.
- Змішайте банани, сир, шинка, нарізані петрушки, цільні і подрібнені соснові горіхи. Перчи за смаком. При бажанні зробити салат майонезом або сметаною. Можна прикрасити салат шматочками томатів, половинок варених перепелиних яєць і насіння гранату.
Капе з оселедцем і яблуками
інгредієнти
- 7 філе гострого оселедця
- 300мл сметана
- 1 ст.л. гірчиця Діюна
- 2 ч.л. цукру
- 1 яблуко
- 1 ст.л. яблучного оцту
- свінгери
Підготовка
- Нарізаємо заготовки на дрібні ідентичні шматочки.
- Змішайте дрібно натертим яблуком зі сметаною, гірчицею, оцтом і цукром. Посипати і перцем.
- Залийте оселедець гострим соусом і залиште його на пару годин. Потім готують дрібні канапе бутерброди з оселедцем і яблучним соусом, прикрасить зеленьм при бажанні.
Фруктові шашлики з беконом
інгредієнти
- 12 великих виноградів
- 1 ківі
- 1 банан
- консервовані сосни
- 8 тонких скибочок бекону
- мангал
- 1 ст. л. лимонного соку
Підготовка
- Замочити дерев'яні шпажки в воді або білому вині на пару годин.
- Наріжте ківі, банан і ананас на невеликі шматочки. Вишивання фруктів на шпаклівках по черзі: шматок ананасу, винограду, банана, ківі, винограду - як ви віддаєте перевагу.
- Обгортання шашликів з стрункими фруктами в беконі, обприскати кожну з них лимонним соком. Випікайте шашлики на грилі або обсмажте на сковороді 5-7 хвилин. Вони можуть служити гарячим і холодним.
Морозиво Mandarin
інгредієнти
- 1 кг маргінів
- 300мл кремовий
- 400г згущене молоко
- ванільний цукор за смаком
Підготовка
- Чистіть мандарини і подрібніть їх блендером. Натріть масу тандину через сито для видалення частинок фіброзу.
- Змішайте в чаші згущений вершки і мандаринової маси. Додати ваніль за смаком.
- Залийте морозиво в невеликі прес-форми і відправте його до замерзання. Після пари годин необхідно перемішати масу, щоб приготувати десертну форму.
- Морозиво найкраще подається в апельсинових корзинах: він виглядає неймовірно святково! За аналогією з мандарином можна зробити апельсиновий морозиво.
Курка Фламбе
інгредієнти
- курка
- свінгери
- сіль і перець
- 4 ст. оливкової олії
- 1 пляшка темного пива
- 4 ст.л. міцного
Підготовка
- Натріть курку оливковою олією спеціями і сіллю. Залиште свій маринований в спеції протягом декількох годин до випічки.
- Вимийте пляшки пива в мильній воді, зніміть етикетку. Залийте глибоку форму фольгою, залийте близько 2/3 темного пива в неї. Залийте решту пива з пляшки і залиште його для подачі. Поставте курку на пляшку і поставте її всередину однорідною.
- Випікайте курку на 45-60 хвилин при температурі 180 градусів.
- Золотий курчат можна подавати на столі! Перед тим як подавати блюдо невеликою кількістю пива і міцним, встановити вогонь до неї. Це буде ефектно! Легко виділяє курку з полум'я: просто покрийте його каштанами, полум'я вийдуть.
Ці рецепти є справжнім скарбом! Розкажіть в коментарях, які страви прикрасить ваш святковий стіл.
11 пар взуття вам дійсно потрібно. Базовий набір для всіх 4 сезонів!
Тепер я знаю, що я збираюся зробити з старого светра. Це тепла річ просто бог!