520
16 мудрих японських казок, які стануть моїм життям в 2016 році
Іноді здається, що щасливі люди живуть у світі.Земельна ділянка підйомного сонцяй Але той факт, що прекрасна культура Японії дуже відрізняється від культур інших народів. Японці давно відомі секрети духовного здоров’я та гармонійного життя. І це таємниця все приваблює і приваблює...
"Сайт" Я ніколи не перестала дивуватися на секретах молоді та життєдіяльності мешканців цієї країни. Але сьогодні ми більш філософські! Як ви знаєте, донори Дзеркально людської душі відображають мудрість людей, їх моральність і життєвий досвід. Після читання цих слів ви побачите, як унікальна мудрість японських людей!
Зловживання пам'ятками японської
Ви помітите, що різні повсякденні труднощі будуть обходити вас. Шукайте життя з нами в японському мудро, щоб вийти на новий рік 2016 року з миром розуму і з великою подякою на все. досвід!
Налаштуйте ваші друзі філософічно – просто поділіть це з ними. Японська мудрість!
"Сайт" Я ніколи не перестала дивуватися на секретах молоді та життєдіяльності мешканців цієї країни. Але сьогодні ми більш філософські! Як ви знаєте, донори Дзеркально людської душі відображають мудрість людей, їх моральність і життєвий досвід. Після читання цих слів ви побачите, як унікальна мудрість японських людей!
Зловживання пам'ятками японської
-
- Не страшно відступати, страшно не продовжувати боротьбу.
- Ніяких стружок при лежанні в ліжку.
-
- Що ви можете, і в іншому випадку покладатися на долю.
- Не робити те, що ви повинні приховати.
- Габаритний зображення
- Не затримайте відступ, не відступайте від приходу.
- Ваша гнівка є вашим ворогом.
-
- Швидка повільна, але без перерв.
- За надмірною скромністю криється гордість.
-
- Якщо ви не знаєте, що це сором'язлива для життя.
- мудрий чоловік невірний тисяч разів.
-
Ви помітите, що різні повсякденні труднощі будуть обходити вас. Шукайте життя з нами в японському мудро, щоб вийти на новий рік 2016 року з миром розуму і з великою подякою на все. досвід!
Налаштуйте ваші друзі філософічно – просто поділіть це з ними. Японська мудрість!
6 нудних салатів на новорічний стіл. Отримати щось нове!
Він розширив старий телевізор. Дивитися на що сталося з ним!