Промова Джим Каррі для всіх, хто більше не вірить в дива.

Джим Каррі Він знає секрети Всесвіту! Проникаючий виступ Джима є подальшим доказом того, що талановитий людина талановитий у всьому світі.

Молодший університет ім. Махаріші в Іові. На 52 роки він отримав докторантуру в образотворчому мистецтві і не планує зупинитися!

Читання цих мудрих ліній, важко вірити, що автор Українськийй Що важливо для кожного з нас.

Все, що ми робимо і виходимо з цього життя, буде обертати і розпадати. Тільки що було в нашому серці. Я стала безкоштовною особою від будь-якої тривожності. Я використовую для думки, хто я без моєї слави? Що я являю? Що я втратию все? Зараз стає зрозумілим, що не кількість багатства може замінити те, що я відчуваю життя з натхненням.

Як ми впливають на інші - це найцінніше. Скільки хороших ми можемо зробити щодня, звертаючи увагу на маленькі речі і почуття оточуючих?

Наші негайні рішення є результатом вибору. Щодня ми повинні вибрати між любов'ю і страхом, між тим, що ми дійсно хочемо зробити і що нам потрібно зробити. Ми не можемо витрачати його на будь-яке життя!

Багато хто обирає шлях страху: бояться з'являтися дивні, на відміну від інших, дадуть свої мрії. Я вибрав шлях любові і не пошкодив його.

Що ми мріємо про непристойну. Здавалося б, якщо мрія ніколи не стане справжньою, і ми бояться запитати світ за допомогою. Я живий доказ, що Всесвіт може запитати його. І якщо запит не виконався негайно, я все ще вірю, що Всесвіт вже зайнятий, зробивши своє замовлення реальність.

Коли ви обираєте, що ви не втратите. Ви повинні розуміти: вибираючи більш практичну роботу, ви все ще не імунітети! Тому не намагайтеся ризикувати і робити те, що душа намальована?

Я кажу це на основі мого життя. Мій батько може бути кращим, ніж мене. Але він боявся і вибрав професію бухгалтера. Коли я був 12, мій батько був вогневий з несловенної роботи, і моя сім'я повинна зробити все, щоб вижити. Це пекло уроку.

Не боятися. Ми боїмося про те, що інші будуть думати про нас, ми боїмося робити, як ми бачимо. Це добре для всіх, щоб грати в цю гру. Але знаючи правила, ви можете розбити їх від часу!

До нас вирішити, скільки страхів ми робимо. Життя є занадто флотом, щоб пожертвувати любов для вашої роботи, людей, подорожі і мрії. Любов може змінити світ на краще, бо не може.

Ми працюємо з нами. Чому не ризикувати? Подаруйте віру шанс. Я не говорю про віру в себе і своє життя, віра в все, що краще.

Я не сподіваюсь більше. Надія є дуже сумнівною речовиною. Надія бідна. Прогулянка по по полем, що покривається в вогонь. Тексти пісень, а це означає: Віра це те, що він буде над ним!

Неймовірно надихає! Спасибі Джиму за кожне слово він говорить.