10 парних, які зробили світ краще

1,1 км Тактика

Епіографія.

- Я працюю з ранку до ночі!

до Коли ви думаєте?

(Діалог молодого фізика та генія Рутерфорда)

Ви можете побачити його на телебаченні, ви можете почути його на радіо, ви можете почути його з газет, але цього разу на щорічному чемпіонаті світу відбувся в Британській Колумбії. Фіналісти були канадськими і норвезькими.

Це була робота. Кожен з них присвоєно певну площу лісу. Переможцем був той, хто міг збити більшість дерев від 8 до чотирьох п.м.

Восьмий годину вранці висить ранг і два блогери взяли свої позиції. До тих пір, поки канадська слухала норвезьку. Усвідомлюючи, що це його шанс, Канада переповнила свої зусилля.

На дев'ятому годину канадський слухав, що норвезька була повернена до роботи. І знову вони працювали практично синхронно, коли раптом десять до десяти канадських почули, що Норвезька знову припинила. По-перше, канадський набір для роботи, який хоче скористатися слабкістю ворога.

У десятому годину норвезька повернулася до роботи. До десяти до одинадцяти він припинив Зростаючим почуттям омолодження канадці продовжували працювати в одному ритмі, вже пахнуть перемоги.

І пішов він на весь день. Кожна година норвезька зупинилась на десять хвилин, і Канаді продовжує працювати. Коли було чутно сигнал кінця змагань, то в той же день чотири годину, канадський досить впевнений, що приз був у кишені.

Ви можете уявити, як здивований він, коли він втратив.

- Як це сталося? Він запитав Норвезького. Час від часу я чую, що ви зупинилися протягом десяти хвилин. Як пекло ви встигли вирізати більше дерева, ніж я зробив? Це неможливо.

до Насправді це дуже просто, норвезька відповів прямо. За 10 хвилин я припинила протягом десяти хвилин. І поки ви тримали ріжучі дерева, я заточував мій ось.

2,2 км Пристосування двох вовків

У той же час старий індіанець виявив одну правду до свого онука.

У кожної людини є боротьба, дуже схожа на боротьбу двох половинок. Один вовк являє собою злий, ревній, чуйний, самопізність, прим'яність, сяйво. Іншим вовком є доброта — любов, надія, правда, доброта, лояльність.

Маленький індійський, доторкнувшись до ядра словами свого діда, думав кілька моментів, а потім запитав: «Що вовк виграє в кінці? й

Стара індійська посмішка і відповів:

до Вовк ви завжди виграєте.

3. У Дізнайтеся, чому.

Прогулянка по річці почула відчайдушну клітку дітей. Коли він побіг до берега, він бачив дітей, що потопають у річці і кинувся, щоб врятувати їх. Побачивши прохідний чоловік, він назвав його за допомогою. Він допоміг тим, хто все ще поплавився. Побачивши третій мандрівник, він назвав його за допомогою, але він не звертав увагу на дзвінки прискорили його кроки. «Чи ви піклуєтеся про дітей?»

Трейлер відповів: "Я бачу, що два з вас все ще роблять." Я збираюся до кута, з'ясуйте, чому діти потрапляють в ріку, і намагайтеся запобігти її відходу. й

4. У Дві друзі.

Одного разу вони сперечалися, і один з них скасував інші. Останній, відчуває біль, але кажучи нічого, писав в піску:

до Мій кращий друг slapped мені сьогодні.

Вони тримають ходьба і знайшли оазис, де вони вирішили плавати. У той, хто був спалений, і його друг врятував його. Коли він відновив свідомість, він писав на камені, «Для мого найкращого друга врятував життя. й

У той, хто спалив і врятував життя свого друга, запитав його:

- Коли я болить вас, ти писав в піску, і тепер ви напишіть на камінь. Чому?

Друг сказав:

до Коли хтось болить нас, ми повинні написати його в піску, щоб вітри могли його гасити. Але коли хтось робить щось добре, ми повинні засвоювати його в камені так, щоб не вітер може його гасити.

5. Умань Порося і корова.

Поросла скаржаться на кору, що вона лікувала погано:

- Люди завжди говорять про вашу доброту і ніжні очі. Звичайно, ви даєте їм молоко і вершкове масло, але я даю більше: ковбаси, шинка і шипи, шкіра і бристи, навіть ноги варені! І ще ніхто не любить мене. Чому це?

Коу думав трохи і сказав,

- Може бути, тому що я все ще живий?

6. Жнівень Небо і пекло

р.

Пророк Іллях попросив його показати Рай і Еллі.

Вони приходили до великого залу, де навколо великого каульдро з варенням супу багато людей. Кожна була величезна металева ложка людської висоти, горіння гарячою, і тільки дуже кінець ручки була дерев'яною. Тінь, жаді, голодні люди з гордістю кладуть ложки в каульдрон, навряд чи виїжають суп і намагаються досягти чашки з ротом. Вони були спалювання, боротьба, боротьба.

Профет сказав: «Це пекло», і привів його до іншої кімнати.

Він був тихим, тим самим горщиком, тим самими ложками, але майже всі були повні. Тому що вони попарилися і по черзі подаються один одному. Пророк сказав: "Це рай."

7. Про нас П'ять простих правил, щоб бути щасливими.

У день до ключа фермера добре впав. Він кричущий жахливо, закликаючи допомогти. «Як я можу отримати його звідти? й

Тоді власнику докільки зумовив: «Мій дотик старий». Він не має довгого. Я збираюся отримати новий молодий під ключ. І добре, це майже сухий будь-який шлях. Я збираюся заглибити його і копати новий добре десь ще. Чому це не так? Я також поберу донькі, щоб не було запаху.

Він запросив всіх своїх сусідів, щоб допомогти йому захопити добре. Все разом приймали лопатки і почали кинути землю в свердловину. Під ключ негайно розуміли, що збиралось і почали випускати страшний скребок. Тексти пісень, а це означає: І раптом, до всіх сюрпризів він був тихим. Після декількох рулонів землі фермер вирішив побачити, що там знизився.

Він був вражений на те, що він побачив там. Кожна частина землі, яка впала на спинці, піднялася до ключа і пінила ноги. Дуже скоро, щоб кожен здивував, донака з'явилася вгорі - і стрибала з колодязя!

... В житті ви зустрінете багато бруду і кожен раз життя відправить вам нову і нову порцію. У той час як люмп землі падає, відтініть його і зайдіть вгору, і тільки потім можна виходити з колодязя.

Кожен з проблем, які виникають, як камінь, щоб перейти до потоку. Якщо ви не зупиняєтесь і не відмовтеся від, ви можете виходити з будь-якої глибокої свердловини.

Захопити і йти вгору. Щоб бути щасливими, пам'ятайте 5 простих правил:

1,1 км Безкоштовно серце від хати, прощати мене.

2,2 км Ви можете самі зателефонувати одержувачу.

3. У Просте життя і цінуйте, що ви маєте.

4. У Дати далі.

5. Умань Витратити менше.

8. У Немає нічого, що буде неприпустимо ...

Одного разу сліпий чоловік сидить на кроках будівлі з капелюхом поруч з ногами та знаком, "Я сліпий, будь ласка, допоможемо!"

Одна людина пропущена і припинила. Він побачив чоловіка лише кількома монетами в шляпці. Він кинув його пару монет і без дозволу написав нові слова на знак. Він пішов з сліпого чоловіка і зліва.

У другій половині дня він повернувся і побачив, що капелюх був повний з монет і грошей. сліпий чоловік визнав його своїми кроками і запитав, якщо він був чоловіком, який припинив знак. Він також хотів дізнатися, що він письмовий.

Він сказав: «Що не вірно». Я просто написав її трохи по-різному. Він посміхався і залишив.

«Це весна, але я не можу побачити її. й

9. Навігація Вибір вашого

"Чому неможливе!" - сказав Причина.

"Це безперечно!" зауважений досвід.

"Це безтурботно!" вирізати наречену.

"Три..." збитий сон.

10. Банк життя.

... Учні вже заповнили аудиторію і чекали лекції для початку. Тут прийшов учитель і поклав на стіл велику скляну баню, яка дивилася багато:

Сьогодні я хотів би розповісти вам про життя, що можна сказати про цей банк?

"Нехай, це порожній", - сказав він.

"Таке право," вчитель підтвердив, що він взяв сумку великих каменів з-під столу і почав ставити їх в банку, поки вони заповнили його всім способом до вершини.

- Ну, тепер баночка повна! - знову один з студентів сказав.

Учитель зробив ще одну сумку гороху і почав його в банку. Горох почав заповнювати простір між камінням:

- І тепер?

- Тепер баночка повна!!! - почав навчати студентів. Після чого учитель вийшов мішок піску, і почав його заповнювати в банку, через деякий час в банку не було вільного місця.

- Ну, тепер банк точно повний - студенти прийшли. Потім учитель, непристойно посміхаючи, витягував дві пляшки пива і заливають їх в баночку:

до І тепер банк повний! він сказав. Тепер я поясню вам, що тільки сталося. Банк - наше життя, камені є найважливішими справами в нашому житті, це наша родина, це наші діти, це наші рідні, все, що має велике значення для нас; горох - це ті речі, які не так важливі для нас, це може бути дорогий костюм або автомобіль, і т.д.; і пісок - це всі найменші і незначні речі в нашому житті, всі маленькі проблеми, які супроводжують нас по всьому нашому житті; тому, якщо я спочатку кладемо в баночку піску, то не можна ставити ні горох, ні камені, ні в ньому, так що ніколи не пускати різні види речей, заповнювати очі. Я зроблю, лекція.

- Учні запитали: «Що означає пивні пляшки?» !

Доцент знову посміхався:

до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Популярна психологія Новини