537
Сильний і водонепроникний взуття за 2 хвилини. Як щасливий я знаю цей трюк!
Погана погода переважає взимку. Немає нічого гірше, ніж драпірування будинку через сніг і рум'яна з холодними і вологими ніжками. "Сайт" Вона передає великий спосіб зробити її самостійно. Взуття Це набагато міцніше і захищає її від вологи.
Після використання цього методу, мій Туфлі припинили вологу.! Я вже збираюся купити нові, але в той час я бачив ідею захисту взуття від води. За кілька хвилин не обмежився щастям!
Як зробити взуття водонепроникним Підготовка найпростіших матеріалів для обробки взуття. Цей метод підходить не тільки для осінньо-зимових моделей з нубукки і шкіри. Будь-які тканини кросівки, тушки і взуття можуть бути покращені таким чином!
Вам потрібно.
Дивіться відео про те, як зробити цей чудовий трюк. Результат чудовий!
http://content.jwplatform.com/players/qjrjrkHx-ORnmBoDZ.html
Хто б подумав, що вирішити таку неприємну проблему, потрібно тільки потерти взуття з воском або парафіном і нагріти його за допомогою фена?
Тепер ваші ноги будуть сухі і теплі! Скажіть своїх друзів, Як доглядати за взуттям взимкуОтримати консультацію
Після використання цього методу, мій Туфлі припинили вологу.! Я вже збираюся купити нові, але в той час я бачив ідею захисту взуття від води. За кілька хвилин не обмежився щастям!
Як зробити взуття водонепроникним Підготовка найпростіших матеріалів для обробки взуття. Цей метод підходить не тільки для осінньо-зимових моделей з нубукки і шкіри. Будь-які тканини кросівки, тушки і взуття можуть бути покращені таким чином!
Вам потрібно.
- парафін
- Головна
- взуття, які дозволяють вологи через
Дивіться відео про те, як зробити цей чудовий трюк. Результат чудовий!
http://content.jwplatform.com/players/qjrjrkHx-ORnmBoDZ.html
Хто б подумав, що вирішити таку неприємну проблему, потрібно тільки потерти взуття з воском або парафіном і нагріти його за допомогою фена?
Тепер ваші ноги будуть сухі і теплі! Скажіть своїх друзів, Як доглядати за взуттям взимкуОтримати консультацію
Виріжте піддон і прикладіть частини до одного. В результаті звернеться ваші друзі!
6 важливих речей, щоб зробити до кінця грудня, починаючи новий рік з чистою слатою!