642
Правила стилю Крістіана Діора. Як підкреслити красу жінок.
Крістіан Діор мав свої ідеї про фемінність. Відомий. модний дизайнер Ми змогли повернути вишуканість жіночого образу в важкому післявоєнному періоді і довести, що богиня живі жінки, краса яких підкреслила і оцінила.
Простота, елементарна догляд за зовнішнім виглядом і розробленим смаком - запорука елегантністьДіор думав. Перш за все, він поважав якість і був уважним для дрібних речей. Моя ідеальна була торговою маркою «свідомий працівник» – категорії, відверто, не яскраво, але для мене надзвичайно цінна, оскільки має чесність і якість.
Християн піклувався про жінок, як ніхто інший. Його рекомендації – це слова справжнього чоловіка, який відвідав війну, а в той же час – тонкі висловлювання художника про красу.
Поради від Крістіана Діора
«Я фарба в блокнотах, на серветках або в ресторані. На ніч я прокинувся і знову пофарбував, після чого знову закохала: Мені сниться, наповнені думками про сукні. Дуже, як блискавка, я вражаю ідею оформлення нової сукні - Я даю собі пристрасть і, на основі цього малюнка, створити ще кілька варіантів!
Ця пристрасна людина дійсно розуміла жінок! Покажіть статтю до ваших друзів, вони, ймовірно, люблять блискучі поради від Christian Dior.
Простота, елементарна догляд за зовнішнім виглядом і розробленим смаком - запорука елегантністьДіор думав. Перш за все, він поважав якість і був уважним для дрібних речей. Моя ідеальна була торговою маркою «свідомий працівник» – категорії, відверто, не яскраво, але для мене надзвичайно цінна, оскільки має чесність і якість.
Християн піклувався про жінок, як ніхто інший. Його рекомендації – це слова справжнього чоловіка, який відвідав війну, а в той же час – тонкі висловлювання художника про красу.
Поради від Крістіана Діора
- Не втомлювати себе.
І фітингиВам необхідно знати, який колір і модель підкреслюють всі переваги. Правильний нашийник зосереджується на красивому обличчі, спеціальні рукави допоможуть привернути увагу до ніжних рук. Талія зробить тонкий або товстий ремінь більш помітним.
- Уникнути абсурду
Найнадійніший образ слід думати! Для роботи незвичайних комбінацій в одязі потрібно не тільки відвагу, але і добре розвинений смак. Пам'ятайте, що дивні комбінації речей можуть вбити свій зовнішній вигляд.
- Підберіть нижню білизну ретельно.
Без одягу, жінки втрачають свою міцність і впевненість. Ви можете мати тільки одну модну сукню, але ви будете королеви, якщо є чудовий набір, прихований під ним. Цей секрет завжди працює!
- Аксесуари - необхідна деталь
Дешеві ювелірні вироби зроблять будь-яку нарядну неприпустимою. Краще зменшити кількість одягу і ювелірних виробів, але вибрати оптимальний варіант. Діор прикрашають лілії і будь-які садові квіти: брошки з рослинними мотивами залишаються символом поважної господині і коханої дружини в цей день. Дуже важливо взуття: вони відображають самооцінку жінки і є основним посиланням у формуванні гарного враження!
- Духи є кінцевим дотиком зображення
Діор вірив, що не тільки жінка і її наряди повинні запах дивовижних, але і жіноча кімната. Запах може створити настрій і зробити вас дійсно унікальним! «Спіри говорять більше про жінку, ніж її почерка. й
- Безтурботно!
У день Діора, жінки повинні зробити багато роботи чоловіків. Дуже важко залишатися крихким і сереном. Християн вірив у удачу і завжди радий покладатися на щасливу зірку, бо у кожного є один. Діор розповів про нерозривне підключення між тим, як ви живете і як ви шукаєте. «Мої наряди – це моє життя, як я жити щодня: з почуттями, лопцями, ніжністю і радістю. й
«Я фарба в блокнотах, на серветках або в ресторані. На ніч я прокинувся і знову пофарбував, після чого знову закохала: Мені сниться, наповнені думками про сукні. Дуже, як блискавка, я вражаю ідею оформлення нової сукні - Я даю собі пристрасть і, на основі цього малюнка, створити ще кілька варіантів!
Ця пристрасна людина дійсно розуміла жінок! Покажіть статтю до ваших друзів, вони, ймовірно, люблять блискучі поради від Christian Dior.
Лимонний і кокосовий торт - десерт, який викликає справжню залежність.
Кущова капуста Грузинська! Вітамінна бомба для зимового меню.