347
Що робити, якщо я варив кульку в домашніх умовах? Найпростіший рецепт смачного м'яса!
Нормально. куряче філе Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
"Сайт" Пропонуємо Вам найкращий рецепт для домашнього перекусу м'яса. Такий промінь буде добре для відпочинку, а для повсякденного столу. Я не думав, що був такий чудовий спосіб варити курку.
Курячий БаликІнгредієнти
Підготовка
Бон привіт! Зробіть готовий курячий промінь в холодильнику і приготуйте їх друзям з нагоди, щоб поділитися такою смачною їжею.
"Сайт" Пропонуємо Вам найкращий рецепт для домашнього перекусу м'яса. Такий промінь буде добре для відпочинку, а для повсякденного столу. Я не думав, що був такий чудовий спосіб варити курку.
Курячий БаликІнгредієнти
- 3 курячі філе (приблизно 500г)
- 250г велика сіль
- 1 ст.л. суміші перцю
- 50мл коньяк
Підготовка
- Вимийте курячі груди і протріть сухим. Змішайте сіль, перець і коньяку. Зріжте куряче філе на тонкі скибочки, якщо ви хочете більш пряний і насичений смак. Ви можете залишити філе в цілому, все залежить від ваших вподобань.
р. - При бажанні можна додати ароматні трави до маринаду: Вивенальні трави, чебрець, базилік і навіть подрібнений лавровий лист. Когнак можна замінити ром, віскі або бренді. Помістіть філе у форму закриття, щедро змащуючи маринад з усіх сторін. Поставте м'ясо в холодильник на добу.
- Отримайте м'ясо з холодильника і змийте спеції, добре протріть. Загорніть філе в марлі або рушник і вставте в холодильник на інший день.
- Насолоджуйтесь літнім смаком будинок-бег! Якщо ви не знаєте, що брик виготовлений з курячого філе, його легко можна плутати з рибою слабкого посла: виходить дуже ніжний і ароматний шматочк.
Бон привіт! Зробіть готовий курячий промінь в холодильнику і приготуйте їх друзям з нагоди, щоб поділитися такою смачною їжею.
Новорічна прикраса вікна: створення святкової атмосфери в домашніх умовах!
Потерти свічку міжтилих швів у ванній кімнаті. Причина дивовижна!