398
Вершки за рецептом підпису Арама Мнасаканова. Не можна давати!
Якщо ви не пробували. Французький десертНасолодіться своїми побажаннями! Арам Мнасаканов. Кука знає нюанси приготування цієї страви, як ніхто інший: слідуючи чітким інструкціям, ви створите світло, желеподібну солодкість, яка буде плавати в роті.
Крім буль - один з головних відкриттів росіян на Рів'єрі. Як виявилося, це не морозиво 20 центів, але традиційний десерт для цих місць - буквально: вершковий крем. Туга карамельна скоринка і кремовий Всередині вони захоплюють своєю апетитною зовнішністю!
Нещодавно ця страва зачаровує мене, і я варю її не тільки на свята. Завдяки цьому європейському десерту ви можете відчути себе королевою на кухні.
Крем брі
інгредієнти
Підготовка
У пошуках ніжних і дивних смаків Restaurateur Aram Mnatsakanov не має рівних! Ми дуже вдячні шеф-кухареві за цей рецепт: вершковий смак крейди брюле занурюється в соковитий настрій, навіть якщо у вас був дуже складний день.
Ваші друзі обов'язково оцінять великий десерт - відправте їх рецепт без затримки!
Крім буль - один з головних відкриттів росіян на Рів'єрі. Як виявилося, це не морозиво 20 центів, але традиційний десерт для цих місць - буквально: вершковий крем. Туга карамельна скоринка і кремовий Всередині вони захоплюють своєю апетитною зовнішністю!
Нещодавно ця страва зачаровує мене, і я варю її не тільки на свята. Завдяки цьому європейському десерту ви можете відчути себе королевою на кухні.
Крем брі
інгредієнти
- 10 яєць
- 90г цукру
- 0,5 л вершки
- 1 ванільна паличка
- 5g желатин
- кондитерські вироби
Підготовка
- Дивидні яйця в жовтки і кальмари: досвідчені шеф-кухарі роблять це ножем. 10 жовтків збити з цукром білим у великій чаші.
- Теплий в каструлі крему з ванільною паличкою протягом 15 хвилин.
- Поєднайте отриманий ароматний крем з жовтками і збийте знову.
- Варіть крем, помішуючи так, щоб крем не заварився. Зняти з вогню, покласти крем безпосередньо в лід! Зберігайте їх до тих пір, поки вони не охолонуть, тому не спекотний дотик.
- Додати желатин до крему, потім відправити його в блендер. Щоб позбутися від ванільного сміття, протріть масу через сито.
- Посипте десерт з цукром зверху і встановіть вогонь на спеціальну випічку. Не втрачайте, якщо вона не вдома. Цей дорогий пристрій можна замінити звичайним феном для волосся! Яйця гарячого повітря зробить свою роботу - принадний рум'яна скоринка утворюється дуже швидко.
У пошуках ніжних і дивних смаків Restaurateur Aram Mnatsakanov не має рівних! Ми дуже вдячні шеф-кухареві за цей рецепт: вершковий смак крейди брюле занурюється в соковитий настрій, навіть якщо у вас був дуже складний день.
Ваші друзі обов'язково оцінять великий десерт - відправте їх рецепт без затримки!
Як зігріти ноги взимку: простий спосіб зберегти мене в холодному
14 порад для творчих жінок. Ці поради дивовижна в їх ресурсності!