367
Я ніколи не зробив піцу до! І за ніч.
Я дуже люблю це. піцерія! Виявляється, традиційна італійська страва може перетворюватися в оригінальні закуски, і це не займе багато зусиль і часу.
Така піца може годувати велику компанію гостей, не хвилюючись про те, що все навколо буде в крихтах. Як це виглядає. Закуска Піца дуже незвичайна, і дуже зручно їсти! Я зроблю його на свята.
Незвичайні піца інгредієнти
Підготовка
Тепер можна викласти решту інгредієнтів начинки: бекон, ковбаса, помідори і маслини, гриби, все, що ви цінуєте і поважати в регулярній піци. Розкачати піцу у формі рулета, змащуючи тісто сумішшю розтопленого масла і сирого яйця.
Зріжте піцу в порційні шматки, змастити яєчно-кремовою сумішшю, посипати сиром і випікати в духовці, як звичайна піца.
Виявляється фантастично апетитна, смачна і незвичайна страва!
Перевірити рецепт оригінальної страви в цьому відео.
Я не здивився, якщо це закуска буде настільки популярним, як звичайна велика піца!
Покажіть ваші друзі цей рецепт, вони, ймовірно, хочуть спробувати це!
Така піца може годувати велику компанію гостей, не хвилюючись про те, що все навколо буде в крихтах. Як це виглядає. Закуска Піца дуже незвичайна, і дуже зручно їсти! Я зроблю його на свята.
Незвичайні піца інгредієнти
- тісто піци (1 скоринка)
- 3/4 склянки томатного соусу
- 1/2 ст. борошна
- 1 стакан тертого сиру
- 2 ст.л. розтопленого вершкового масла
- 1 яйце
- беконом, шинка або ковбаса
Підготовка
- Спочатку прокочуйте тісто піци, змащуйте соусом. Покладіть сир зверху.
Тепер можна викласти решту інгредієнтів начинки: бекон, ковбаса, помідори і маслини, гриби, все, що ви цінуєте і поважати в регулярній піци. Розкачати піцу у формі рулета, змащуючи тісто сумішшю розтопленого масла і сирого яйця.
Зріжте піцу в порційні шматки, змастити яєчно-кремовою сумішшю, посипати сиром і випікати в духовці, як звичайна піца.
Виявляється фантастично апетитна, смачна і незвичайна страва!
Перевірити рецепт оригінальної страви в цьому відео.
Я не здивився, якщо це закуска буде настільки популярним, як звичайна велика піца!
Покажіть ваші друзі цей рецепт, вони, ймовірно, хочуть спробувати це!
Ми прикрасили дерево, а потім моя сестра приніс носок! Я був дуже дивний...
7 Вправи для швидкого втрати ваги Отримати готовий прийняти компліменти!