7 зроблених життів від Katherine Denev. Знаменита актриса розділяє секрет.

Катерина Денев Вони поділяють основні правила життя. Дотримуючись багатьох років, знаменита актриса завжди залишається на вершині!

Правила життя Катерини Деневве
  1. Внутрішня миша - ваш головний
    А справжня краса, Катерина завжди була відхилена, коли вона була компліментована тільки на зовнішній вигляд, а не за роль. Вона сильно радить всіх шанувальників розвивати свої інтер'єрІнші люди не судять про їх зовнішній вигляд. «Це так, щоб бути кимось мріями. й

2. Активне громадянство є нормальним.
    Під час обов’язкового існування акторка ніколи не приступила до публічної діяльності. Активний учасник різних протестів та демонстрацій, які відбуваються у Франції. Мені подобається знаменитість, коли це допомагає мені. Решта часу я спробую бути просто чоловіком в натовпі.

3. Не ставте своє особисте життя на дисплеї.
    З ким тільки знаменитий ситроб не закручував романів: Роджер Вадим, Мартелло Мастроаніні, Серж Gainsbourg, Джонні Холлідай, Лук Буньюель і навіть один з президентів Франції! Але деталі його особистого життя Катерина Денєве ретельно приховує. «Кращий спосіб зберегти любов чоловіка не здивувати його. й

4. Не хвилюйтеся занадто багато про ваш вік.
    Kinodiva пишається тим, що вона ніколи не впала під скальпель. пластичний хірургй І він намагається насолоджуватися всіма чарівностями свого віку: він любить настоюватися в саду, варити вечерю, випікати пиріжки для своїх чотирьох онуків. «Я не хотів би відновити свою молодь і почати. Актриси не допускаються фізичним особам. й

5. Життя любові.
    Катерина Деневеве - це авід курця. Я завжди люблю курити сигарету або два. Звичайно, це не варто приймати приклад з неї. Але сутність порад не заперечувати себе невеликими радами, які дають задоволення.
  6. Шукаємо стиль
    До знаменитої француженки назавжди прикріпив звання іконки стилюй Навіть в повсякденному житті вона не дозволяє себе виглядати безтурботно. «Не залежно від того, що хтось інший думав! Насолоджуйтеся своєю красою і побачте її в якості великого подарунка.

7. Зберігати за кордони в бухті.
    Актриса завжди готова давати інтерв'ю, але тільки на загальній темі! Як зазначено вище, вона не хоче поділитися своїми деталями з громадськістю. приватней

Може бути це ті. правила Дозвольте Катерини джину, щоб залишатися повним шармом і благородством навіть в поважному віці! Поділіться своїми друзями - вони гідні!