7 зроблених життів від Katherine Denev. Знаменита актриса розділяє секрет.

Катерина Денев Вони поділяють основні правила життя. Дотримуючись багатьох років, знаменита актриса завжди залишається на вершині!
7 зроблених життів від Katherine Denev. Знаменита актриса розділяє секрет.

Правила життя Катерини Деневве
  1. Внутрішня миша - ваш головний
    А справжня краса, Катерина завжди була відхилена, коли вона була компліментована тільки на зовнішній вигляд, а не за роль. Вона сильно радить всіх шанувальників розвивати свої інтер'єрІнші люди не судять про їх зовнішній вигляд. «Це так, щоб бути кимось мріями. й

2. Активне громадянство є нормальним.
    Під час обов’язкового існування акторка ніколи не приступила до публічної діяльності. Активний учасник різних протестів та демонстрацій, які відбуваються у Франції. Мені подобається знаменитість, коли це допомагає мені. Решта часу я спробую бути просто чоловіком в натовпі.

3. Не ставте своє особисте життя на дисплеї.
    З ким тільки знаменитий ситроб не закручував романів: Роджер Вадим, Мартелло Мастроаніні, Серж Gainsbourg, Джонні Холлідай, Лук Буньюель і навіть один з президентів Франції! Але деталі його особистого життя Катерина Денєве ретельно приховує. «Кращий спосіб зберегти любов чоловіка не здивувати його. й

4. Не хвилюйтеся занадто багато про ваш вік.
    Kinodiva пишається тим, що вона ніколи не впала під скальпель. пластичний хірургй І він намагається насолоджуватися всіма чарівностями свого віку: він любить настоюватися в саду, варити вечерю, випікати пиріжки для своїх чотирьох онуків. «Я не хотів би відновити свою молодь і почати. Актриси не допускаються фізичним особам. й

5. Життя любові.
    Катерина Деневеве - це авід курця. Я завжди люблю курити сигарету або два. Звичайно, це не варто приймати приклад з неї. Але сутність порад не заперечувати себе невеликими радами, які дають задоволення.
  6. Шукаємо стиль
    До знаменитої француженки назавжди прикріпив звання іконки стилюй Навіть в повсякденному житті вона не дозволяє себе виглядати безтурботно. «Не залежно від того, що хтось інший думав! Насолоджуйтеся своєю красою і побачте її в якості великого подарунка.

7. Зберігати за кордони в бухті.
    Актриса завжди готова давати інтерв'ю, але тільки на загальній темі! Як зазначено вище, вона не хоче поділитися своїми деталями з громадськістю. приватней

Може бути це ті. правила Дозвольте Катерини джину, щоб залишатися повним шармом і благородством навіть в поважному віці! Поділіться своїми друзями - вони гідні!