296
Колесо уваги: чарівний спосіб досягнення поставлених цілей.
Ми робимо свою долю. Ми, і тільки ми можемо змінити наше життя на краще. І допомагає нам у створенні щастя щедрого Всесвіту, який щасливо сприяє створенню щастя. виконанняй
Головне, щоб чітко знати, що ви хочете отримати, тому що невизначеність не тільки пригнічує, але і запобігає переміщенню вперед. "Сайт" покаже вам Як боротися зі сни І ввімкніть ідеї найближчим часом!
Колесо методу уваги письменників Esther та Джеррі Хіки – це сальвація, яку ви шукаєте прямо зараз. Ви не пошкодуєте!
Колесо Увага
Іноді це корисно для того, щоб зрозуміти себе і що ви хочете. Коли ви відчуваєте себе Час змінити.Якщо ви не знаєте, куди почати, використовуйте цей метод.
Нехай ви заслугуєте тільки найкращого!
Головне, щоб чітко знати, що ви хочете отримати, тому що невизначеність не тільки пригнічує, але і запобігає переміщенню вперед. "Сайт" покаже вам Як боротися зі сни І ввімкніть ідеї найближчим часом!
Колесо методу уваги письменників Esther та Джеррі Хіки – це сальвація, яку ви шукаєте прямо зараз. Ви не пошкодуєте!
Колесо Увага
- Розслабтеся, грайте якусь спокійну музику. Не варто заважати вас, бажано, щоб ніхто не відволікав. Затишний і спокійний!
- Намалюйте велике коло в центрі шматочка паперу А4, а посередині - ще невеликий коло (близько 5-6 см в діаметрі).
- Закрийте очі і намагайтеся боротися зі своїми емоціями. Скажіть, що я не хочу. й Що я хочу??
- Коли вирощений сон стає чітким у Вашому розумінні, напишіть його в центрі невеликого кола. Простір зовні ділиться на 12 частин.
- Всі права, цілі готові! Тепер потрібно укладати план дій. Написати 12 аргументів, які переконують вас про необхідність реалізації бажання. Всі заяви повинні бути свідомими і добре продуманими. Ви відчуваєте стрибки енергії та позитивного ставлення? Так, знижуйте тривогу і невизначеність, тому що ви не знаєте, щоб зробити це!
Іноді це корисно для того, щоб зрозуміти себе і що ви хочете. Коли ви відчуваєте себе Час змінити.Якщо ви не знаєте, куди почати, використовуйте цей метод.
Нехай ви заслугуєте тільки найкращого!
200 блискучих комодів, які прийдуть до цієї зими
Як мити плитку у ванній кімнаті: інструмент No 1 в боротьбі за чистоту!