361
Чайний ковбасний десерт - це найкращий рецепт для спекотних напоїв.
десерти "Чайна ковбаса" Дуже смачний напій, який чудово підходить для спекотних напоїв. Виготовляється дуже швидко і цікаво, а головне – не потрібно випікати!
"Сайт" Я приготував для вас рецепт приготування чайної ковбаси, яка може зберігатися протягом тривалого часу в морозильній камері. Завітайте до нашого ресторану!
Чайна ковбаса
інгредієнти
Підготовка
Мої діти абсолютно радують чайною ковбасою! Спробуйте приготувати себе і поділитися з нами в коментарях, якщо вам сподобався цей договір!
"Сайт" Я приготував для вас рецепт приготування чайної ковбаси, яка може зберігатися протягом тривалого часу в морозильній камері. Завітайте до нашого ресторану!
Чайна ковбаса
інгредієнти
- 600г печиво
- 3 ст. какао
- 150 мл молока
- 200г вершкове масло
- 8 ст. цукру
Підготовка
- Подрібніть печиво в велику крихту.
- Змішайте какао з цукром.
- На повільному вогні посипають маслом з молоком, какао і цукром. Тримайте на вогонь до повного розчинення цукру і маса однорідна, але не довести її до кипіння!
- Змішайте печиво рідинною сумішшю до утворення товстої маси.
- З отриманого тіста розкачати три ковбаси і загорніть їх в харчову плівку.
- Поставте ковбаски в морозильну камеру до повного заморожування.
Мої діти абсолютно радують чайною ковбасою! Спробуйте приготувати себе і поділитися з нами в коментарях, якщо вам сподобався цей договір!
Вона змішала 3 інгредієнти і кладуть масу під очима. Це відкриття заощадить багато жінок!
8 Причини, щоб покласти свій смартфон Away і подивитися навколо Не впадайтеся до звички!