Вона кладе деякі з цієї суміші на її волосся. Після декількох хвилин я не міг вірити очі!

Швидко. свіжіПодаруйте їм більше обсягу і видаліть зайвий жир на корені? Не встигнути вимити волосся. А іноді навіть промивають вранці волосся ввечері виглядає досить втомлений.

Є чудовий засіб - природний сухого шампуню, який можна зробити дуже швидко. Я кохав ефект його використання, тепер завжди є невелика пляшка дивного порошку в мій гаманець!

Вам потрібно.
  • веб камера
  • какао (для темного волосся)
  • скидання
  • свінгери
  • скляна баночка спецій або будь-якої пляшки з дозатором

Вам просто потрібно перемішати всі інгредієнти і акуратно залити їх в флакон з вороном!

Я особливо сподобалося ідею брюнетки какао. Якщо у вас є блондове волосся, шампунь слід зробити з крохмалю, але брюнетки і каштани підходять. какао порошокй Я навіть додав деякі кориці до нього ... Задоволення волосся стало пишними, свіжими, а також запахами настільки приємними!

Подивіться на процес приготування цього природного засобу, ви, ймовірно, хочете повторити його.

Якщо ви цінуєте цю ідею, поділитися з друзями нашої статті. Нехай не дивно зіпсує ваш чудовий настрій!