16 кандидних котирування Renata Livinova про любов і не тільки Femininity сама...

Багато хто вважає Рената Литвинов іконка стилюй Ця знаменита актриса вдалося зберегти її особистість. Вона легко і безперешкодно завоював серця аудиторії, при цьому не зраджує себе.

Незважаючи на те, що Ренат був щасливий співпрацювати з такими геніями, як Peter Greenaway і Кіра МуратоваВона не втратила свою природність, не стала задуманою і залишалася звичайна жінка. Хто знає, як виразити свої почуття дуже точно.

Цитати Рената Литвинова
  1. Любов. - це великі, великі рани. Це не м'ясо, але щось дуже крило.

Ми часто падають в любов з тими, хто не відповідає нашим вимогам. Я витрачаю більшу частину життя в Росії, яка є тестом. Не Африка, звичайно, але в будь-який час. Нема нічого вражати чоловіка. Ні. Всі В принципі. Якщо людина не приєдналася, то він не повинен доходити. Справжня любов приходить відразу і не тому, що ви хочете закріпити когось.

Мій внутрішній сердечник не в мене, але в тих, хто я люблю. Я ніколи не завадить любити тебе. Вам необхідно захопити один одного, розповісти про людину, яку вони талановиті, красиві. Чому економити на взаємному захопленні? Життя так коротке, ми всі кандидати на смерть.

Я дивився на мої фотографії останнім часом і думав, «Дуже!» Як красиво я вік! Я зустрів багато людей, які хочуть любити, але не можуть любити всіх.

Кожна людина, навіть якщо потворна, відчуває в житті вершину краси, не менше півгодини, хоча б кілька моментів, але вона красива. О, жінки, вони люблять мати, переповнені з усіх боків. Добре, коли жінка відрізняється. Ваша краса - це ваш внутрішній світ, і як ви працюєте на ньому, як ви зберігаєте себе, яку культуру ви всередині вас, що ви шукаєте.

Кожна жінка буде розуміти ці слова. Якщо вам подобається мудрі слова Рената, покажіть їх коханим!