Магістр кулінарного мистецтва невтомно створюють
рецепти піций Звичайно, нічого не замінить цю італійську страву в оригінальній подачі, але чому б не експериментувати з нею?
Ось шведський шеф, наприклад.
Галмат Гівра Я хотів зробити щось нове. Я вирішив, що я мав поставити кінець на дрощі вибору, і один день сіла, змалював зірку, і думав про різні смаки, які могли заповнювати кожну частину.
Так виявилося незвичайну піцу, вибуховий смак якого ви цінуєте!
Шведська піца "Воканто" Склад
- 200г борошна
- 10 г свіжих пресованих дріжджів (або 1 ч.л. сухих дріжджів)
- оливкова олія
- 120 мл води
- 200 г консервованих томатів
- щіпка
- сир
- 6 маленьких ковбас
- 6 скибочок бекону
- фрі або салат при бажанні
- сіль і перець
- інші інгредієнти за смаком (гриби, перець, цибуля тощо)
Підготовка
- Для приготування тіста змішайте борошно, дріжджі, 1 ч.л. солі, 4 ст.л. оливкової олії в мисці. Поступово залити воду, а потім добре перемішати тісто. Залиште його на годину.
- У цей час можна зробити соус піци. Нагрійте каструлю, залийте 4 ст. оливкової олії, додайте сіль, перець, орегано. У 15-20 хвилин соус готовий.
- Яке тісто? Час його розкачати!
З невеликим круглим соусом і звичайною зубочисткою, виводимо коло в центрі прокатного тіста.
Наріжте фарбоване коло на 6 рівних частин.
Розкласти соус і натерти сир по великому колу тесту.
Прикрасити дрібними ковбасками основу отриманих трикутників з тіста.
Зробіть кишені простим способом, зображеним на малюнку.
Встановіть краї кишень з скибочками бекону.
А потім рейс фантазії стежить за вами! Кожен з кишень заповнюється улюбленою начинкою. Це можуть бути гриби, перець або багато сиру.
Випікайте таке диво протягом 13-15 хвилин при температурі 250 ° С. У центрі готової піци викласти деякі смаження або салат.
Для отримання додаткової інформації про оригінальну піцу див. відео.
Vulcan Піца Це правильне рішення для висить з друзями. Привертає те, що можна використовувати начинки на будь-який смак!
Які інгредієнти ви обираєте?