474
Як зав'язати шарф з коробкою. Навіть дитина може це зробити!
Згадайте, що це було, щоб спробувати речі, пов'язані з вашим улюбленим бабусям. Ніщо поєднується з теплом і комфортом. Бажаєте порадувати близьких і прогріти їх взимку УвійтиАле ви не знаєте, як використовувати спиці? Не проблема більше!
Після лайфхака від "Сайт"У вас є справжній в'язання професіонала. Ми покажемо, як підключити тепло, м'який і об'ємний шарф в 1 вечірній час за допомогою коробкий
Виберіть нитки для в'язання на основі ваших уподобань: вовна або синтетична. Також можна експериментувати з квітами. Перед початком роботи обов'язково уважно прочитайте відео-урок.
Вам потрібно.
Виробництво
Ще один спосіб використання нестандартних картонних коробок! Якщо я був відомий перед тим, що я можу зробити це... Немає нічого, щоб зупинити мене від покупки більше рядок.
Спробуйте новий метод, не забудьте поділитися цими ідеями з друзями!
Після лайфхака від "Сайт"У вас є справжній в'язання професіонала. Ми покажемо, як підключити тепло, м'який і об'ємний шарф в 1 вечірній час за допомогою коробкий
Виберіть нитки для в'язання на основі ваших уподобань: вовна або синтетична. Також можна експериментувати з квітами. Перед початком роботи обов'язково уважно прочитайте відео-урок.
Вам потрібно.
- 2 порожні коробки з паперових ручок
- свінгери
- нитки
- свінгери
Виробництво
- Виріжте дно обох коробок. Поставте одну коробку в інший. До неї. ріжучі по периметру коробки на відстані 3 см один від одного. Глибина розрізу повинна бути до 2 см. Непристойно роблять ножиці, щоб отримати зуби, як на фото. Куточки коробки повинні залишатися непристойними.
- Закріпити нитку. свінгери ззовні. Переміщення навколо кожного, як ви переміщаєте по периметру коробки.
- Як продовжити далі, докладно в відео, уважно дивитися так, щоб не плутати. Продовжити в'язання до досягнення необхідної довжини виробу.
- Зробіть його. шарф через отвір. На останньому раунді в'язання закріпіть нитку.
Ще один спосіб використання нестандартних картонних коробок! Якщо я був відомий перед тим, що я можу зробити це... Немає нічого, щоб зупинити мене від покупки більше рядок.
Спробуйте новий метод, не забудьте поділитися цими ідеями з друзями!
13 цікавих топпінгів для вареників. Приготуйте улюблену страву незвичайно!
Як стати богами в 3 Дні: Чистий отемальний Дієта працює чудеса!