Як зав'язати шарф з коробкою. Навіть дитина може це зробити!

Згадайте, що це було, щоб спробувати речі, пов'язані з вашим улюбленим бабусям. Ніщо поєднується з теплом і комфортом. Бажаєте порадувати близьких і прогріти їх взимку УвійтиАле ви не знаєте, як використовувати спиці? Не проблема більше!

Після лайфхака від "Сайт"У вас є справжній в'язання професіонала. Ми покажемо, як підключити тепло, м'який і об'ємний шарф в 1 вечірній час за допомогою коробкий

Виберіть нитки для в'язання на основі ваших уподобань: вовна або синтетична. Також можна експериментувати з квітами. Перед початком роботи обов'язково уважно прочитайте відео-урок.

Вам потрібно.
  • 2 порожні коробки з паперових ручок
  • свінгери
  • нитки
  • свінгери

Виробництво
  1. Виріжте дно обох коробок. Поставте одну коробку в інший. До неї. ріжучі по периметру коробки на відстані 3 см один від одного. Глибина розрізу повинна бути до 2 см. Непристойно роблять ножиці, щоб отримати зуби, як на фото. Куточки коробки повинні залишатися непристойними.

2. Закріпити нитку. свінгери ззовні. Переміщення навколо кожного, як ви переміщаєте по периметру коробки.

3. Як продовжити далі, докладно в відео, уважно дивитися так, щоб не плутати. Продовжити в'язання до досягнення необхідної довжини виробу.

4. Зробіть його. шарф через отвір. На останньому раунді в'язання закріпіть нитку.

Ще один спосіб використання нестандартних картонних коробок! Якщо я був відомий перед тим, що я можу зробити це... Немає нічого, щоб зупинити мене від покупки більше рядок.

Спробуйте новий метод, не забудьте поділитися цими ідеями з друзями!