567
13 цікавих топпінгів для вареників. Приготуйте улюблену страву незвичайно!
Ми можемо сміливо сказати, що пельмені Я люблю майже всі. Секрет - наявність різних начинок, які іноді діляться нас на любителів солодкої або солоної їжі.
Ми звикли картопляні пельменіКапуста, сир або вишня, але час спробувати щось нове! "Сайт" Він подарує вам варіанти незвичайних начинок для своїх улюблених смачних. О, де я стартую?
Незвичайні начинки для пельменів
Є так багато опцій, які очі виконуються! Я дива, що вам сподобалося? І ще цікавіше – з'ясуйте свою коронку рецепт начинку!
Не забудьте взяти замітку. Рецепти незвичайних начинок для пельменів - вони будуть корисні!
Ми звикли картопляні пельменіКапуста, сир або вишня, але час спробувати щось нове! "Сайт" Він подарує вам варіанти незвичайних начинок для своїх улюблених смачних. О, де я стартую?
Незвичайні начинки для пельменів
- З грибами і капустою
Варені гриби пропускають разом з капустою через м'ясорубку. Посмажити подрібнену цибулю, додати капусту і гриби. Проведіть все і поставте його на сильний вогонь протягом декількох хвилин. Прохолодити масу, потім посолити і перець. - З яйцями і зеленою цибулею
Подрібніть 3 варені яйця і зелені цибулі і перемішайте все. Продам його і за смаком. - З буряками.
2 буряки загортають в фольгу і ставлять на годину в духовці. Змішайте до м'якого, потім натріть буряк на велику тертці. Додайте 1,5 склянки рікоту і 2 ст.л. сухарів. - З м'яким сиром і печерицями
Випарити цибулю, болгарський перець і гриби і злегка обсмажити все на рослинній олії. Після охолодження маси додайте петрушку і м'який сир. - Капуста і м'ясо.
Дрібно нарізати капусту, цибулю і обсмажити в рослинній олії. Змішайте з фаршем фаршем. - З лососем і сосновою.
Дрібно нарізати свіжі ананаси і рибу, перець, додати щіпку сушеного базиліка і деяку оливкову олію. - З грибами і квасолею
З варених квасолях робимо пюре, додають дрібно нарізану і вже засмажують цибулю, варених грибів, а також червоний перець і сіль. - З морквою і зеленою цибулею
Содію на середню тертальну моркву, сіль за смаком, вилучений в сковороді в рослинній олії до напівкоштовності. Зріжте зелену цибулю дрібно і перемішайте її морквою. - гарбуз.
Зріжте цибулю, часник і петрушка, і гарбуз з кубиками. Поставте його в 10 хвилин. - З томатами і сиром
Вирізати томати, сир (моцарелла дрібно) і базилік. Продам його і за смаком. Подивляйте його акуратно. Дякуемо! - З яблуками і молярами
Змішайте з соломкою яблук і меду. - З маком
1,5 склянки пропарюють окропом, 0,5 склянки цукру, 1 ч.л. меду поєднують і перемішують до однорідної маси. - З яблуками і корицею
Виріжте яблука з соломкою, додайте цукор і корицю, перемішайте і залиште на 15 хвилин, а потім приступайте до приготування. Абрикос замість яблук? Чому?
Є так багато опцій, які очі виконуються! Я дива, що вам сподобалося? І ще цікавіше – з'ясуйте свою коронку рецепт начинку!
Не забудьте взяти замітку. Рецепти незвичайних начинок для пельменів - вони будуть корисні!
Запечені яйця з сиром: всі тонкощі приготування ідеального сніданку!
Як зав'язати шарф з коробкою. Навіть дитина може це зробити!