18-річний хлопчик з його бабусям приходить до них - звичайний підліток з абсолютно звичайною класичною бабуся. Хлопець починає дивитися автомобілі – він сидить в них надовго, просить менеджера про всі деталі, поглиблюється в суть. Нарешті, «пристойний» вибирає автомобіль на суму близько 60 тис. євро (для тих, хто не страждає від захворювання до полум'я для реклами – BMW 330Ci, дуже гаряча купе).
У той час як онука відчувала шкіру в салоні, менеджери, стурбовані тим, що вони прийшли до чітко нестандартного покупця, підійшов до Бабця і запитав, що сталося. Виявляється наступне... батьки хлопчика довго кинули його, щоб підняти його бабуся, і він брав участь в компанії з багатих хлопчиків – взяли участь в порядку, звичайно, для комфорту свого задуму, прогулятися в якості короля перед звичайною худоби, але статус «king» необхідно сплатити. А потім була проблема: всі хлопці вже придбали дорогі машини, але хлопчик не зробив! І так він починається щодня, тиждень після місяця, їзда його бабуся через її мозок: "Купити мене, бабуся, автомобіль!" Спочатку бабуся сміється, потім вона намагається об'єкту, тоді вона не піклується, але в кінці вона залякала – і вона погоджується продати свою 1-кімнатна квартира, щоб купити її онуком автомобіль на 60 тис. євро.
З цієї ситуації, хлопці 35-40 років, вони не використовуються для досягнення цілей в житті з такими методами. Бабця був відроджений, і хлопець пояснив, що вам не потрібно взяти цей відсік – вона має «усе, що не працює» там, а наступна людина прийде в шість місяців. В цілому бабуся зберігала житлову площу - до наступного автосалону, звичайно.
Що станеться поруч з обсесованим онуком: він знайде машину в іншому магазині, його бабуся продасть квартиру, він буде сидіти за колесом і в тиждень або два він буде розбити потужну машину (Дуже готовий, без людських випадків). Я не думаю, що він буде розумним.
Керівники розповіли мені цю історію з щирим жахом у своїх очах – вони кажуть, «Чому бейстар виріс!» «Я власний бабуся позбавляючи права жити спокійно в миру!» – непідконтрольні хлопці. І поділюсь своїми емоціями - якось пристрасть до дорогих і незбережених іграшок з повним розпадом для рідної людини не вписується в голову.
На сьогоднішній день молоді, які народилися на зміщеннях радянської імперії, і які свідомо половили тільки ринкові мес, поглибили її, і зараз більш чітко демонструють їх повну відсутність моральності в будь-якій формі. Іноді він перетворюється в абсурд, заморожені кримінальні справи – як і епізод, що я нещодавно описав, коли 19-річний холоден, після читання журналів про вагони, захопивши жінку їздити на машині. Але ці крайні крайи є тільки кінчиком айсберга, і які кошмари відпочивають в басейні душі цього покоління, можна тільки вгадати. Хто вже сказав, що це покоління стерильний, що він повинен просто змінити, не залишаючи слідів.
Це дуже сумний, щоб подумати про це, тому що люди, молоді люди, не блювотні за те, що їх батьки забили величезний болт на них, покласти їх побутову техніку на них і побігти, повністю ебать, щоб заробити гроші. До речі, вони також можуть бути розуміли: породжуючи дітей наприкінці 80-х років, вони не готові до того, що життя змінилося настільки різко – що замість роботи в дослідницькому інституті, відповідно до їх освіти, вони повинні піти до співоператорів, стати ICHPists, менеджери, брокери, брокери... Так, це покоління було припинено, зраджували, і ці молоді батьки не знайшли сил, щоб не відмовитися від власних дітей.
Можливо, це помста – генерація пізніше: бабуся сучасних юних сумок не кладуть щось важливе в душі своїх дітей, а онуки чітко показують, що результат – насправді, як п'яний коток ірдели в свіжому ситі.
Потрібно розбити цей ланцюг. Для того, щоб наші діти виросли і виживають самостійно в усіх умовах. Необхідно, щоб між поколіннями є любов, повага, відповідальність, і коли ці речі поселяться в сім'ях, вони з'являються в суспільстві. «Діти з хорошої сім'ї» – це те, що кожна дитина повинна бути, адже «добра сім'я» не багата, але одна де є батько, мати і любов.
через Сєвєнергэй