Коли я бачив цю зачіску, я відразу хотів один! Відмінна техніка фарбування волосся ...

Забарвлення волосся таким чином обов'язково приверне увагу! Не дарма, що ми приділимо стільки часу на зачіску - зовнішній вигляд будь-якої людини безпосередньо залежить від стану волосся.

Шпалери, які придумали магію бульбашкиНатхнений поглядом на сонечко. Темно на корені і поступово освітлює волосся виглядає чарівно.

Щоб колір волосся відмінно забарвити, потрібно поширити пасма на рівній поверхні! Ця техніка стала революційною і опановується багатьма перукарями.

Волосся люблять справжню полотну, на яку майстер застосовує фарбу. Дякую за цей живопис, бездоганний градієнт на волосся!
р.

Головне - зручне крісло і правильне положення, в якому можна почекати 40-60 хвилин, поки волосся фарбується. Заради краси варто трохи терпіння.
54445634

Ця розмальовка підійде для довгого волосся хорошої щільності, градієнт виглядає дуже добре на кучерявому волоссі. Світло пасма додати об'єм до зачіски, а лінія переходу від темного до світла виходить дуже цікавим!
6314686

Хочу спробувати змінити волосся! Якщо вам подобається ця чудова ідея, поділитися своїми друзями!