Це станеться, якщо ви їсти тільки 1 красень горіхів в день. Я не знаю, що думати!

Горіхи є найбільш корисним продуктом! Я часто закуска на різних горіхах протягом дня: продукт, багатий білками і ненасиченими жирами допомагає зберегти ваш обмін речовин високим. І тоді я прийшов на цю інформацію...

Горіхи радять включати горіхи в раціон, але часто пропускають одну важливу точку. У день потрібно строго виміряти фруктово-горіховийВ іншому випадку не можна уникнути проблем зі здоров’ям. Ця інформація є особливо актуальною для людей з проблемами травлення, зайвою вагою і для тих, хто ослаблений підшлункової залози і печінки.

Скільки їсти горіхи в день
  1. Горіхи насичені жиром
    Жири, що містяться в горіхах, надзвичайно корисні. Але тільки в модерації! Завжди пам'ятаєте: горіхи є висококалорійним продуктом, тому потрібно їсти їх невеликими порціями. В іншому випадку додаткові фунти гарантовані! Як часто ми забуваємо це, використовуючи горіхи як закуску, наприклад, для пива?
  2. Горіхи насичені селеном
    Якщо їсти велику частину горіхів, організм отримає тверду дозу. селенй Надлишок селену може викликати біль у м'язах, ламкість нігтів, запалення шкіри. Іноді селен викликає алергії. Горіхи є важким продуктом для печінки, з обережністю потрібно давати горіхи дітям до 12 років, які ще не утворили печінку до кінця. Не більше ніж ручна на невеликій долоні в день!

3. Горіхи містять tannins
    Якщо ви випадково відчуєте печі після їжі, подивіться кількість горіхів, споживаних. Є занадто багато горіхів, які ви протипоказані: вони важко перетравити, можуть викликати застій в роботі шлунка і кишечника.

Горіхи корисні для росту м'язів, є відмінним стимулятом для мозку, їх використання має хороший вплив на стан шкіри і волосся. Головне для спостереження за мірою, не більше однієї середньої ручності в день! Не перевантажуйте тіло - від цього він зношує швидше і віків.

Поділіться цією інформацією з друзями, якщо вам важливо.