370
Найсолодші серця з вишнею - це те, що я підготую до Дня закоханих!
День Святого Валентина не далеко, а романтичний настрій вже розпочався в повітрі. У більшості чоловіків спосіб до серця через шлунок, тому "Сайт" Ми пропонуємо приготувати солодку ласощі для свята: Вишневий серце печивой
Цей солодкий ласощ повністю розкриває глибину ваших почуттів!
Вишня Серце печиво інгредієнти
Підготовка
Покладіть начинку чайною ложкою на одну половину серця і покрийте другу половину. На верхньому серці ви можете спочатку зробити кучеряву, або ви можете просто вирізати хрест так, щоб пара виходила при випіканні.
З'єднайте краю виделкою. Змастити серця яйце І посипаємо його цукром. Р
Поставте печиво на чашу, покриту пергаментним папером.
Випікайте 20 хвилин при температурі 180 ° С до золотистого.
Красиві їстівні Валентина - альтернативний подарунок для Дня закоханих! Якщо ви любите наші серця печиво, поділіть цей рецепт з друзями.
Цей солодкий ласощ повністю розкриває глибину ваших почуттів!
Вишня Серце печиво інгредієнти
- 500г готового листового тіста
- 250г консервованих вишня власному соку
- 1 яйце
- свінгери
Підготовка
- Заморожуйте тісто і рулон, 3 мм - оптимальна товщина.
- Вимкніть. вишня Давайте сік знизу. Не залити сік, можна використовувати його, щоб зробити компот або желе. Вирізати ягоди меншими, щоб вона була зручніше формувати продукцію.
- Зробіть його кукі ніші. Головнай Ви повинні отримати ще один номер, щоб зробити сендвіч cookie.
Покладіть начинку чайною ложкою на одну половину серця і покрийте другу половину. На верхньому серці ви можете спочатку зробити кучеряву, або ви можете просто вирізати хрест так, щоб пара виходила при випіканні.
З'єднайте краю виделкою. Змастити серця яйце І посипаємо його цукром. Р
Поставте печиво на чашу, покриту пергаментним папером.
Випікайте 20 хвилин при температурі 180 ° С до золотистого.
Красиві їстівні Валентина - альтернативний подарунок для Дня закоханих! Якщо ви любите наші серця печиво, поділіть цей рецепт з друзями.
Щоб зробити це те, йому довелося приклеїти пластикові ложки до пляшки. Дружина зраджувала!
Це станеться, якщо ви їсти тільки 1 красень горіхів в день. Я не знаю, що думати!