Щоб зробити це те, йому довелося приклеїти пластикові ложки до пляшки. Дружина зраджувала!

Чудова ідея, яка вражає своєю простотою і ефективністю. До неї. Лампи З своїми руками, використовуючи тільки пластикову пляшку, пластикові ложки і клей!

До тих пір я бачив результат, я думав, що це чоловік зробив. Тексти пісень, а це означає: Але тоді я зрозумів, що він створив магію з буквально нічого!

Вам буде потрібно світло з пластикової пляшки.
  • 2 великі пластикові пляшки
  • пластмаси
  • термоклей
  • Кошик
  • шприц
  • Лампи
  • канцелярія

Виробництво
  1. Виріжте дно пляшки.
Щоб зробити це те, йому довелося приклеїти пластикові ложки до пляшки. Дружина зраджувала!

Також ріжемо пластикові ложки - для створення світильника потрібно тільки круглу частину. Наклейте ложки акуратно і акуратно до пластикової пляшки за допомогою термічного клею. Щоб зробити це те, йому довелося приклеїти пластикові ложки до пляшки. Дружина зраджувала!

Майже зроблено! Щоб зробити це те, йому довелося приклеїти пластикові ложки до пляшки. Дружина зраджувала!

З'єднайте ложки в кільце, ретельно склеюючи їх разом. Щоб зробити це те, йому довелося приклеїти пластикові ложки до пляшки. Дружина зраджувала!

Все, що ви повинні зробити, покласти лампу всередині лампочки! Щоб зробити це те, йому довелося приклеїти пластикові ложки до пляшки. Дружина зраджувала!

Це закінчений світильник! 7666966

А якщо ви повернете на лампу, то з'явиться диво, без перебільшення. Щоб зробити це те, йому довелося приклеїти пластикові ложки до пляшки. Дружина зраджувала!

Такий світильник може бути виконаний з дітьми, він ідеально підходить для лампи в країні, наприклад. Проста ідея з друзями Вона точно заслуговує на увагу.