444
Щоб зробити це те, йому довелося приклеїти пластикові ложки до пляшки. Дружина зраджувала!
Чудова ідея, яка вражає своєю простотою і ефективністю. До неї. Лампи З своїми руками, використовуючи тільки пластикову пляшку, пластикові ложки і клей!
До тих пір я бачив результат, я думав, що це чоловік зробив. Тексти пісень, а це означає: Але тоді я зрозумів, що він створив магію з буквально нічого!
Вам буде потрібно світло з пластикової пляшки.
Виробництво
Також ріжемо пластикові ложки - для створення світильника потрібно тільки круглу частину. Наклейте ложки акуратно і акуратно до пластикової пляшки за допомогою термічного клею.
Майже зроблено!
З'єднайте ложки в кільце, ретельно склеюючи їх разом.
Все, що ви повинні зробити, покласти лампу всередині лампочки!
Це закінчений світильник! 7666966
А якщо ви повернете на лампу, то з'явиться диво, без перебільшення.
Такий світильник може бути виконаний з дітьми, він ідеально підходить для лампи в країні, наприклад. Проста ідея з друзями Вона точно заслуговує на увагу.
До тих пір я бачив результат, я думав, що це чоловік зробив. Тексти пісень, а це означає: Але тоді я зрозумів, що він створив магію з буквально нічого!
Вам буде потрібно світло з пластикової пляшки.
- 2 великі пластикові пляшки
- пластмаси
- термоклей
- Кошик
- шприц
- Лампи
- канцелярія
Виробництво
- Виріжте дно пляшки.
Також ріжемо пластикові ложки - для створення світильника потрібно тільки круглу частину. Наклейте ложки акуратно і акуратно до пластикової пляшки за допомогою термічного клею.
Майже зроблено!
З'єднайте ложки в кільце, ретельно склеюючи їх разом.
Все, що ви повинні зробити, покласти лампу всередині лампочки!
Це закінчений світильник! 7666966
А якщо ви повернете на лампу, то з'явиться диво, без перебільшення.
Такий світильник може бути виконаний з дітьми, він ідеально підходить для лампи в країні, наприклад. Проста ідея з друзями Вона точно заслуговує на увагу.
Після того, як ви знаєте, що ви не будете прогрівати двигун знову! Варто більше...
Найсолодші серця з вишнею - це те, що я підготую до Дня закоханих!