Якщо ви думаєте, що немає корисних чіпів, ви не пробували цю страву. Секретний рецепт!

При відкритті цього рецепта не обмежувалася. Справа в тому, що чіпси є однією з тих продуктів, які я відмовляю себе. Вони не тільки шкідливі для здоров'я, але і дуже високий рівень калорійності. Але іноді я хочу!

Це блискуча ідея для приготування. низькокалорійніСмакує ще краще снеків з магазину. Якщо ви подряпини голову, що приготувати для великої групи друзів, це дуже підходящий варіант!

Що варити зі сквошу інгредієнти
  • цукіні
  • молоко
  • христина белла
  • Пармезан
  • сіль, часник в порошок

Підготовка
  1. Вирізати кабачки як тонкі, як ви можете. Чіпси будуть хрусткими ...

Залиште скибочки, просочені в молоці 15 хвилин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! р.

Змішайте паніровки і дрібно натертим пармезаном. Ви можете використовувати інші тверді сири для вашого смаку!

Зануріть кожну скибочку кабачків в суміш з тріщин і сиру.

Уважно розмістити кабачки на грилі. Посипте їх сіллю і часниковим порошком, можна додати червоний перець або чорний, як вам подобається. Смачні вийдуть, якщо ви злегка приправите кабачки з сухим базиліком. 1319234

У попередньо розігрітій до 180 градусів духовки, випікають кабачки близько 25 хвилин.

Ви можете насолодитися хрусткою закускою! Запечені кабачки буде незрівнянним...

Ось велике відео з інструкціями приготування кабачків!

Коли я дав цю страву до мого друга, вона не знаю спочатку, що це не чіпає. цукіні! Я зробив експеримент і зробив схожу закуску з моркви - також неймовірно смачно.

Цей рецепт для ваших друзів, це так спокусливий!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное