Якщо ви думаєте, що немає корисних чіпів, ви не пробували цю страву. Секретний рецепт!

При відкритті цього рецепта не обмежувалася. Справа в тому, що чіпси є однією з тих продуктів, які я відмовляю себе. Вони не тільки шкідливі для здоров'я, але і дуже високий рівень калорійності. Але іноді я хочу!

Це блискуча ідея для приготування. низькокалорійніСмакує ще краще снеків з магазину. Якщо ви подряпини голову, що приготувати для великої групи друзів, це дуже підходящий варіант!

Що варити зі сквошу інгредієнти
  • цукіні
  • молоко
  • христина белла
  • Пармезан
  • сіль, часник в порошок

Підготовка
  1. Вирізати кабачки як тонкі, як ви можете. Чіпси будуть хрусткими ...
Якщо ви думаєте, що немає корисних чіпів, ви не пробували цю страву. Секретний рецепт!

Залиште скибочки, просочені в молоці 15 хвилин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Якщо ви думаєте, що немає корисних чіпів, ви не пробували цю страву. Секретний рецепт! р.

Змішайте паніровки і дрібно натертим пармезаном. Ви можете використовувати інші тверді сири для вашого смаку! Якщо ви думаєте, що немає корисних чіпів, ви не пробували цю страву. Секретний рецепт!

Зануріть кожну скибочку кабачків в суміш з тріщин і сиру. Якщо ви думаєте, що немає корисних чіпів, ви не пробували цю страву. Секретний рецепт!

Уважно розмістити кабачки на грилі. Посипте їх сіллю і часниковим порошком, можна додати червоний перець або чорний, як вам подобається. Смачні вийдуть, якщо ви злегка приправите кабачки з сухим базиліком. 1319234

У попередньо розігрітій до 180 градусів духовки, випікають кабачки близько 25 хвилин. Якщо ви думаєте, що немає корисних чіпів, ви не пробували цю страву. Секретний рецепт!

Ви можете насолодитися хрусткою закускою! Запечені кабачки буде незрівнянним... Якщо ви думаєте, що немає корисних чіпів, ви не пробували цю страву. Секретний рецепт!

Ось велике відео з інструкціями приготування кабачків!

Коли я дав цю страву до мого друга, вона не знаю спочатку, що це не чіпає. цукіні! Я зробив експеримент і зробив схожу закуску з моркви - також неймовірно смачно.

Цей рецепт для ваших друзів, це так спокусливий!