Щоб позбутися від болю, він просто стояв на всіх чотирьох! Я спробую, що сьогодні...

Біль - це останнє! Будь-який стан, що супроводжується болем, знищує нервові закінчення і клітини мозку. Якщо ви відчуваєте напад болю, потрібно вживати всі можливі заходи для усунення його: це дійсно шкідливо для всього тіла. Також це так неприємний!

"Сайт" пропонує вам комплекс дивних вправ з анальним ефектом. Вони базуються на основних йоганих позах і мають потужний ефект. Коли я маю пердятЦе єдиний спосіб я втечу.

Як позбутися від болю
  1. Дитячі позики
    Застосовується для болю в спині і стегновому суглобі, допомагає розслабитися нервову систему. Отримати на колінах, краще робити на підлозі. Знижуйте свої бутони на підборах і досягайте вперед, простягайте руки якомога простіше, ваші долоні повинні бути перевернуті. Натиснути на підлогу і дихати максимально глибоко. 1 хвилина в цьому положенні достатньо, щоб зробити біль набагато слабкіше!

Щоб позбутися від болю, він просто стояв на всіх чотирьох! Я спробую, що сьогодні...

Положення про стіну
Полягає головний біль, натяг в плечі і шиї. Рекомендовано тим, хто має запаморочення. Покладіть на спину біля стіни, покладіть ноги уздовж стіни, і тримайте руки на животі. Закрийте очі, дихайте плавно і спробуйте відійти всі непотрібні думки. Просто 5 хвилин в цьому положенні знімемо напругу з шиї і спини, і головний біль зникне без сліду!

Щоб позбутися від болю, він просто стояв на всіх чотирьох! Я спробую, що сьогодні... доб.

кицька
Використовується при болях спини і є будь-який біль в хребті, видаляє більй Підставка на всі чотири, з прямими руками відпочивати на підлозі, тримати їх по ширині плечей. Переконайтеся, що хребта паралельно підлогою, розтягуючи шию вперед. Візьміть глибокий дихання і обертайте тулуба вниз, витягніть голову вгору.

Увімкніть і вкажіть ваш торсо вгору, опустіть голову вниз. Слабкий вітер, глибоко дихає. Повторіть це 10 разів. Якщо ви відчуваєте штам на колінах, покладіть м'який мат під ними.

Вішування і розтягування
Добре допомагає, якщо болить живіт і виникають проблеми травлення. Сісти вниз, тримати спину прямо, ноги прямо. Обертайте ліву ногу і запустіть її прямим правим ногом. Поверніть ліву, нахиливши на ліву руку на баланс. Дихати глибоко, перебування в цьому положенні за 30 секунд. Повторіть те ж саме з правою стопою.

Метелик поз
Ефективний для болю в суглобі стегна, знімає напругу в ногах і колінах. Зніміть, зберігайте свою спину прямо. Поставте ноги разом. Отримайте коліна максимально низькою. Затримайте цю позицію протягом 2 хвилин.

Квітка
Добре використовувати при пошкодженні нижньої спини, допомагає позбутися від затискачів. Поверніть на спину в положенні T, покладіть руки широкими до боків. Витягніть коліна згину до грудей. Згладжуйте коліна на бічну сторону, не знімаючи плечі з підлоги. Залишайтеся в цьому положенні за 2 хвилини і повторіть з іншого боку.

Політ
Вона допомагає при болю в нижній частині спини, коли болить живіт або нирки. Поверніть на спину, поставте руки з боків. Підігніть коліна, закріпіть ноги на підлозі. Повільно підняти та опустити талон на підлогу, розслабляючи нижню спину максимально. Повторити цю вправу 10 разів.

7344840

Переміщення
Полегшення менструального болю у жінок, знімає Українськийй Зніміть, зберігайте праву ногу прямо. Обертайте ліву ногу в коліні і натисніть ноги на праву ногу. Зберігайте рух вперед максимально повільно. Проживання в цьому положенні за 30 секунд. Повторіть праву ногу.

Загальна релаксація.
Знімає відчуття втомлених ніг, допомагає при болю в порожнинах. Дуже корисно виконувати після носіння високих підборів. Перетинають ноги при стоячні. Пройдіть дуже плавно, тримайте руки перед вами, отримайте їх до підлоги. Виконайте лівий коліно і тримайте праву ногу прямо. Заморожуйте 30 секунд в цьому положенні, повторіть те ж саме з іншою ніжкою.

Ваше тіло є застарілим інструментом і буде реагувати на ваші зусилля негайно. Перед тим як пити знеболювальні засоби або за допомогою спеціальних мазей, роблять таку світлову вправу. Тексти пісень, а це означає: Ви і ваше тіло буде любити його.

Надішліть цю статтю друзям, побажайте їх здоровим!