Уроки життя від індійських людей: 25 виписок, які важливі для думки про!

Американські американці мали особливий вигляд світу. Вони жили в гармонії з природою і ретельно обробляли все, що вона давала.

Наші червоні брати і сестри були відповідальні за слово. Читати його. ІндійськийВи будете переконатися, що вони говорили, а також вони знімаються.

мудрість індійських людей

1. Не бере багато слів, щоб розповісти правду.
  2. Не завжди ворог, але інші.
  3. Якщо ви побачите себе верхи мертвого коня, отримайте!
  4. Ми не хочемо храмів, бо навчимо нас до Бога.

5. Навіть мертва риба може плавати з потоком.
  6. Хто мовчить знає два рази більше, ніж розмовник.
  7. Всередині кожної людини є боротьба між зло-вовком і хорошим. Вовк ви завжди виграєте.
  8. Людина повинна зробити власні стрілки.
  9. Знання прихована в кожному. Весь світ був колись бібліотекою.
  10. Займає німі дні, щоб почути себе.
  11. Ви не можете прокидати чоловіка, який схильний бути запашним.
  12. р.

13. Добре спишене слово краще, ніж ось.
  14. Ті, хто лежав з собаками, отримують бліх.
  15. Що таке життя? Тексти пісень, а це означає: Це світло на ніч. Це румало дихання при зимі. Це тінь, що падає на траву і плаває на заході.
  16. Коли людина програє один день, а потім гріхів шість днів, Великий Дух сердитися і Дух Єва сміється.

17. Білий чоловік має занадто багато босів.
  18. Коли людина знімається з природи, серце перетворюється на камінь.
  19. Побачити мудрість, не знання. Знання минулого. Відомість є майбутнім.
  20. Дивитися на мене. Я бідний і голий. Але я є лідером мого народу. Не потрібно багатих. Ми просто хочемо, щоб навчити наших дітей правильно. Ми бажаємо миру і любові!
  21. Чому ви не можете прийняти любов?

Так глибоко.Індійський Тексти пісень, а це означає: Це змушує мене думати, що ми переміщаємо з природи. Але іноді важливо зупинитися в світі, щоб побачити більше краси навколо.

Нехай ваші друзі цінують його. Індійська мудрість - поділитися цим повідомленням з ними.