368
Уроки життя від індійських людей: 25 виписок, які важливі для думки про!
Американські американці мали особливий вигляд світу. Вони жили в гармонії з природою і ретельно обробляли все, що вона давала.
Наші червоні брати і сестри були відповідальні за слово. Читати його. ІндійськийВи будете переконатися, що вони говорили, а також вони знімаються.
мудрість індійських людей
Так глибоко.Індійський Тексти пісень, а це означає: Це змушує мене думати, що ми переміщаємо з природи. Але іноді важливо зупинитися в світі, щоб побачити більше краси навколо.
Нехай ваші друзі цінують його. Індійська мудрість - поділитися цим повідомленням з ними.
Наші червоні брати і сестри були відповідальні за слово. Читати його. ІндійськийВи будете переконатися, що вони говорили, а також вони знімаються.
мудрість індійських людей
-
- Не бере багато слів, щоб розповісти правду.
- Не завжди ворог, але інші.
- Якщо ви побачите себе верхи мертвого коня, отримайте!
- Ми не хочемо храмів, бо навчимо нас до Бога.
-
- Навіть мертва риба може плавати з потоком.
- Хто мовчить знає два рази більше, ніж розмовник.
- Всередині кожної людини є боротьба між зло-вовком і хорошим. Вовк ви завжди виграєте.
- Людина повинна зробити власні стрілки.
- Знання прихована в кожному. Весь світ був колись бібліотекою.
- Займає німі дні, щоб почути себе.
- Ви не можете прокидати чоловіка, який схильний бути запашним.
- р.
- Добре спишене слово краще, ніж ось.
- Ті, хто лежав з собаками, отримують бліх.
- Що таке життя? Тексти пісень, а це означає: Це світло на ніч. Це румало дихання при зимі. Це тінь, що падає на траву і плаває на заході.
- Коли людина програє один день, а потім гріхів шість днів, Великий Дух сердитися і Дух Єва сміється.
-
- Білий чоловік має занадто багато босів.
- Коли людина знімається з природи, серце перетворюється на камінь.
- Побачити мудрість, не знання. Знання минулого. Відомість є майбутнім.
- Дивитися на мене. Я бідний і голий. Але я є лідером мого народу. Не потрібно багатих. Ми просто хочемо, щоб навчити наших дітей правильно. Ми бажаємо миру і любові!
- Чому ви не можете прийняти любов?
-
Так глибоко.Індійський Тексти пісень, а це означає: Це змушує мене думати, що ми переміщаємо з природи. Але іноді важливо зупинитися в світі, щоб побачити більше краси навколо.
Нехай ваші друзі цінують його. Індійська мудрість - поділитися цим повідомленням з ними.
Вона розпилюється фарбою на регулярній тертці. Що відбулося, я хочу викликати диво!
Він кладе паперовий фільтр у своєму взутті для кавового виробника. В результаті було видно в годину!