422
Забудьте брудну духову решітку! З цим секретом вона буде схожа на новий ...
Овен гриль Він може бути ідеально чистою, якщо ви використовуєте його весь час. Засіб для видалення всіх забруднень і жиру без сліду. Я використовую його періодично і результат ніколи не розчарував мене.
Як очистити решітку Вам буде потрібно
Що робити?
Запечені яблука і гарбуз, курячі крильця, гриби та інші овочі - це страви, які я постійно готую на сітці. У духовці дуже швидко брудниться. Добре, що з цим елементарним способом очищення гриля може бути в двох рахунках! Ось відео, що показує процес.
Тарілка гриль Вона виглядає персидинкою, і не вимагає дорогих коштів. Дізнайомитися з друзями, обов'язково потрібно!
Як очистити решітку Вам буде потрібно
- махровий рушник
- 0,5 ст.л. пральний засіб або миючий засіб для посуду
- гаряча вода
- гриль
Що робити?
- Покрийте дно ванної кімнати з махровим рушником, щоб захистити його від подряпин.
- Помістіть духову решітку на рушник і залийте її гарячою водою. Додайте до води 0,5 ст.л. пральний порошок, засіб для миття посуду або соди. Залиште на грилі в мильній воді протягом 5 годин, можна зробити розчин ввечері і залишити на грилі на всю ніч.
- Коли гриль добре вологий, потерти його жорсткою губкою. Хороший вигляд!
Запечені яблука і гарбуз, курячі крильця, гриби та інші овочі - це страви, які я постійно готую на сітці. У духовці дуже швидко брудниться. Добре, що з цим елементарним способом очищення гриля може бути в двох рахунках! Ось відео, що показує процес.
Тарілка гриль Вона виглядає персидинкою, і не вимагає дорогих коштів. Дізнайомитися з друзями, обов'язково потрібно!
Цей трюк допоможе вам зберегти вашу шкіру в ідеальному стані!
Він зробив лише 1 розріз у правому місці. Результат був дивовижним!