Виявилося, що
Кошик Відмінний матеріал для всіх видів виробів! Щоб вдихати нове життя в непотрібний олов може кожен людина, який не соромиться використовувати уяву і творчо виглядає в житті.
Я люблю ці вироби не тільки для свого оригінального вигляду. Використання жерстяних банок в інтер'єрі, ви допомагаєте навколишньому середовищу, тому що вони не розкладаються в природі.
Що робити з банок
- Все, що вам потрібно для такого стильного декору - це пара старих газет і жерстяних банок різних розмірів.
Дуже гарна композиція з квітами!
Так зробити комфортну колодку для голок і шпильк!
Натхнення ідеї для зберігання рушників. Я зробив це в сині. 3554052
Такі стенди ніколи не будуть зайвими на столі і будуть містити багато корисних речей!
Я точно зроблю ці коробки для кухні! Чай, кава, крупи, сушені трави - ви можете зберігати що-небудь в них ...
Небанальні горщики для рослин: добре виглядають на дачній ділянці.
Будь-який, хто має дітей, оцінить цю ідею!
Ідеальне замовлення.
Тонкі банки добре впишеться в сучасний інтер'єр. Скільки коштує додаткове місце!
Ще один хороший організатор.
Тримач для гребінці, можна зробити те ж саме для фена для волосся.
Чому не замінити подарункову коробку з ручним настоєм? Чи не існує меж і не визнає правила.
Зручний портативний стенд для столових приладів. Дуже добре для пікніки!
Я люблю замовлення, я люблю його, коли все в своєму місці. Я також оцінив красу і дивлюся на неї всюди. Ці
банки Вони довели, що будь-який об'єкт може перетворитися в чарівну річ, яка приносить радість і комфорт.
Я сподіваюсь, що ці ідеї теж. Покажіть ваші друзі, які ви можете зробити з незаперечним банком!