Курячі манжети в манжетних формах. Ви ще не варили курку!

Ці кекси виглядають дуже яскравими, а на перший погляд це не зрозуміло, що вони з курки! Я ніколи не спробував блюдо, як це раніше і я шкодую його. Курячий м'ясо швидко набуває нудьги, індички стає дорожче, потрібно шукати оригінальні способи варіння курки. Це добре, що цей рецепт існує!

Курячі та сирні манжети Це лише одна з варіацій апетитної випічки. Можна приготувати таку страву з грибами, зеленню, брокколі, з куркою і сосновою, з куркою і вівсяною. Це ще смачно!
Р

Курячі манжетиІнгредієнти
  • 0,5 ст.л. молока
  • 1 ст.л. тертого твердого сиру
  • 0,5 ст.л. дрібно нарізаної цибулі
  • 1 ст. зеленого гороху і зрізаного моркви
  • 2 яйця
  • 0,5 ст.л. борошна
  • 500г куряче філе варене і нарізане на шматочки
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1 ч.л. солі
  • чорний перець
  • 0,5 ч.л. км.

Підготовка
  1. Перемішайте варене куряче філе з овочами, додайте тертим сиром до суміші. Посипати і перцем.
  2. Змішайте молоко, борошно, розпушувач і яйця, добре збийте з вінком. Можна додати кмину до тесту.
  3. Змастити муфінову форму з маслом. У кожну клітинку залийте трохи тіста, зверху куркою і овочами, потім знову залийте рідке тісто.
  4. На 180 градусах близько 20 хвилин.

Після перегляду відео ви напевно будете мати апетит. Це, як це супер блюдо варено!

Муфіни з куркою та овочами Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Коли я відчуваю себе сумним, я підготую щось незвичайне, і цей рецепт просто правий. Якщо ви не пробували таку страву, обов'язково приготуйте такі стаканчики і розкажи нам про ваші враження!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное