Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Ця людина була захоплена асфальтом і цементом навколо нього, і він мав дивну ідею. Навіть якщо будинок оточений тротуаром, є спосіб створити зелений кут з реальною травою.

Маленький «Зелений острів», як його власник, відповідальний за його роботу, найкраще місце для відпочинку та відпочинку. Тексти пісень, а це означає: Як це зробити мене радувати!

газон своїми руками
  1. Ідея досить проста, насправді. Потрібні дошки і золоті руки.
Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Спочатку хлопець зробив просту прямокутну основу. Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Для з'єднання дощок майстер використовується гвинти і автоматична свердла. Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

На перший погляд він зробив ліжко з дощок! Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Він уявив, як чудовий результат буде. Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Трохи більше і це буде зрозуміло, як цікава ідея! Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Дерев'яна основа повинна бути підтримана дошками з боків. Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Для міцного дизайну дуже важливо правильно зробити куточки. Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Дошки необхідно обробити спеціальним складом, який захистить їх від поганих погодних умов і комах. Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Це велике ліжко! Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Але це просто початок. Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Загустка чорного грунту всередині дерев'яної конструкції стане чарівним газоном! Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Кілька хитрих маніпуляцій і це практично зроблено. Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване! Габаритний зображення

Висаджують своїми руками, газон порадує свого власника неприпустимо. Я б провів багато часу... Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

На голові ліжка рослини чудові рослини! 699290р.

Все, що залишається в воді бур'янів ... Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Ось нижньої лінії. На жаль, не потрібно додаткових коментарів Місячне місце... Що виглядає як звичайний двоспальне ліжко перетворюється на щось несподіване!

Цей чудовий дизайн можна побачити в відео! Я хочу зробити це. газон...

Як я хочу лежати на траві під ніжними променями сонця ... Це чистий натхнення! Подаруйте своїм друзям таку захоплюючу ідею.