Змішайте кліщі з оливковою олією, і ви отримаєте унікальний засіб для загоєння!

Я завжди любив цей сушений фрукт - натуральний солодкий з насиченим смаком особливо хороший з молоком. Тепер я знаю все. корисністьЯ люблю його ще більше!

Фігура Він корисний як у свіжому, так і в сухому вигляді. На жаль, вигодовування на свіжому, тільки запечені фрукти є розкішю не доступні кожному, тому ми підготували чудовий рецепт для загоєння всього тіла з висушеними гілочками.

Якщо у вас є проблеми шлунка або високий рівень холестерину, будьте впевнені, що це ефективний природний препарат!

Фігурні властивості
  1. Риси допомагають встановити роботу шлунково-кишкового тракту. Високий вміст клітка в клітках допомагає схуднути і очистити тіло від токсинів.
  2. Риси багаті КальвадосДуже легко перетравити. Недоздатний для людей з непереносимістю лактози.
  3. калій, яка рясна в клітках, підтримує серце. Також містить велику кількість антиоксидантів, які підвищують імунітет і покращують загальний стан здоров'я.
  4. Фішки покращують стан шкіри і вирівнюють складність. Розглянуто гарне лікування безсоння і ранкової хвороби.

Природні ліки від кліщів

інгредієнти
  • 40 фруктів сушених кліщів
  • оливкова олія

Підготовка
Лай в. фиг З оливковою олією, покрийте кан. Тримайте в холодильнику трохи більше місяця. Після 40 днів ви можете приймати ліки: 1 сушені фрукти fig в кріпильному маслі допоможе поліпшити здоров'я і вирішувати проблеми, які вже присутні. Олія-замочені клітки несприйнятні корисні властивості!

Скажіть своїх близьких про цей рецепт. Плоди кліщів підтримують Вас навесні, в найскладнішому періоді дефіциту вітаміну - час для запліднення дивної медицини!