Кілька відмінностей між регулярним лимоном і лимоном Meyer. Я знаю різницю!

Лимон дуже особливий фрукт! Я не можу уявити собі мої коронні страви без ароматного лимонного соку і ароматних шкірок, я завжди зроблю рибний соус з лимоном, а також люблю сир і лимонні випічка.

Іноді плоди лимона, здається, нестерпно кислі, іноді – навпаки, лимон дивно схожий на смак апельсину! До цього дня я не мав ідеї, як вибрати лимони і відрізняти їх один від одного. Любителям садівництва будуть сміятися, але я дійсно не відчуваю різницю!

Lemon Meyer 14 млн. тонн лимонів – це урожай сонячного огірка щорічно збираються по всьому світу! Найпоширенішим є знайомство з нами. МарВін росте на дереві. Але є ще один вид фруктів, вирощених на кущах.

Lemon Meyer відомий як декоративний кущ. Коли люди говорять про вирощування лимона в домашніх умовах, найчастіше це гібридний тип рослини. Має хорошу репутацію серед садівників завдяки компактній малини і хорошій толерантності до температурних змін.

Відрізняють звичайний лимон з гібридних видів корисний всім, хто любить кулінарну роботу. Звичайні лимони набагато більш кислі, тоді як лимони Meyer мають більш ніжний смак. лимони Майєра Невеликий, круглий, з тонкою шкірою. Темно-жовтий, ближче до помаранчевої шкірки і круглої форми характерні ознаки цього лимона.

Якщо необхідно приготувати вершковий лимонний соус, лимонний морозиво, лимонний крем або додати лимон в фруктовий салат, бажано використовувати лимонний лимон. Я купую звичайний лимон, коли потрібно більше лушпиння для деяких страв.

Вибираючи фрукти на ринку, звертайте увагу на їх зовнішній вигляд, і ви не зможете визначити вичерпні цитрусові фрукти! Пам'ятайте, що невелика лимонна ялинка може бути вирощена в домашніх умовах для радості всіх.