5 способів лікування суглобів з яблучним оцтом. Природа в боротьбі за здоров'я.

Спектр застосування яблучно-сировий оцет для цілей здоров'я досить широкий. Застосовується для лікування цукрового діабету, підтримки судин серця і судин в нормальному режимі, зниження ваги, для косметичних цілей.

ревматоїдний артрит Ще одне захворювання, яке можна вилікувати яблучним оцтом.

Яблучний оцет ефективно знімає біль і хронічне запалення суглобів. Лікувальний ефект досить швидко.

Лікування суглобів з яблучним оцтом
  1. тонік
    Варити чашку м'яти або імбирного чаю, додати 1 ст. л. яблучний оцет, 1 ч.л. меду і щіпка кориці. Пити цю суміш 1 раз в день, щоб зняти біль артриту.
  2. Виноградна вода
    Змішайте 1 ст.л. л. яблучний оцет в 1 ст. тепла вода. Пити напій 2 рази на день під час їжі. Можна додати трохи меду для регулювання смаку напою.
  3. Виноград з вишневим соком
    У склянці (240 мл) з зеленим соком, розчином 1 ст. л. яблучний оцет. Пити цей коктейль 1 раз на добу. Терпко – так, але це буде подвійний удар до артриту з протизапальними ефектами.
  4. Компреси і лазні з яблучним оцтом
    Залийте в глибоку ємність 6 ст.л. тепла вода, додати 1 ст. оцет. Вологий рушник в цій рідині і застосуйте до хворого суглоба протягом 30 хвилин. Або просто утримайте руки в лазні з суміші.
  5. Олія виноградар
    Щоб натерти запалені суглоби, підготуйте наступну суміш: 1 частина оливкової або кокосової олії, змішаної з 2 частинами оцту. Для подальшого аромату продукту додайте пару крапель улюбленої ефірної олії.

Яблучний оцет є універсальним помічником для підтримки здоров'я та полегшення повсякденного життя.

Поділіться статтю з друзями, ця інформація може бути корисною для них.