Ось що ви повинні зробити, якщо ви не похилите тіні! Cunning трюк ...

Темні тіні Іноді вони поведінкові, Будь-яка жінка повинна працювати, щоб застосувати їх рівномірно і ретельно. Особливо сумний, коли кожна хвилина не працює.

Якщо під час застосування тіней макіяжу змащують або ви наносите їх нерівномірно, не поспішайте мити! Ми знаємо, що навіть найуспішніша спроба перетворюється в шикарний макіяж, підкреслюючи красу вашого вигляду.
р.

Пам'ятайте, що очі повинні бути пофарбовані останніми: перший приклад макіяжу до обличчя. Не забудьте підставу. УвійтиСпочатку порошуйте очі або поставте ґрунтовку на повіки, а потім відлийте тіні. Пофарбуйте свої вії з тушю тільки після того, як ви зустрінете з тіні! Ці прості трюки допоможуть вам уникнути потворних грудей на століттях, тіні не розкачуються і змащуються протягом дня.

Як виправити безтурботний макіяж, ви побачите в цьому відео. Цей хлопець божевільний шоу ви тіні Легка і навіть захоплююча діяльність! Результат надихнув мене, тому хочу піти макіяж.

Незалежно від відтінків ваших улюблених тіней, цей трюк буде працювати! Я завжди хотів дізнатися, як пофарбувати очі чудово, і нарешті це сталося. Якщо вам сподобався наш корисний відео, поділитися своїми друзями!