372
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я ніколи не бачив кращої ідеї ...
Чізкейк без випічки Не менш смачний, ніж звичайний! А якщо ви її подаємо з полуницею, ви отримаєте блюдо, яке ви хочете приготувати в найкрасивіших днях вашого життя.
Приготувавши хоча б один раз фаршировані сиром вершки полуниці, ви часто будете робити так. Рецепт простий і вимагає тільки одне: бажання насолодитися фантастично красивим десертом! Я люблю копати полуницю в розтопленому шоколаді перед начинкою їх вершками. Це дійсно класно.
950 р.
Чізкейк без хлібопекарських інгредієнтів
Підготовка
Дивись, як це фантастичний десерт! Він ніколи не ставився до мене, щоб служити полуниці, як це раніше.
Приготувати такий оригінальний млинці в домашніх умовах Може бути будь-яким. Цей рецепт підходить для витрачання часу з дитиною на кухні. Покажіть ваші друзі, як зробити млинець без випічки, вони будуть любити його!
Приготувавши хоча б один раз фаршировані сиром вершки полуниці, ви часто будете робити так. Рецепт простий і вимагає тільки одне: бажання насолодитися фантастично красивим десертом! Я люблю копати полуницю в розтопленому шоколаді перед начинкою їх вершками. Це дійсно класно.
950 р.
Чізкейк без хлібопекарських інгредієнтів
- 3 ст.л. полуниці
- 220г м'який вершковий сир
- 3/4 ст.л. цукрового піску
- 1 ч.л. екстракт ванілі
- кілька ложок тертого шоколаду, мелених горіхів, змащених печива
Підготовка
- Зняти полуницю, акуратно порізати середину. Наріжте гострий кінчик полуниці, щоб ягоди можуть стояти на лотці.
- Ви перемішуєте вершковий сир, цукровий пісок і екстракт ванілі. Ви можете замінити м'який сир зі звичайним сиром, а екстракт ванілі з ваніліном. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
- Помістіть збитий вершковий сир в кондитерському пакеті і залийте кожну полуничну ягоду.
- Прикрасьте полуницю з тертим шоколадом, меленими горіхами і дрібно розсипаними печива. Можна злегка посипати сир з корицею або какао-порошком. Поціновувачі Dessert можуть засолити краплі згущеного зверху на фаршированій полуниці!
- Поставте десерт в холодильник для заморожування.
Дивись, як це фантастичний десерт! Він ніколи не ставився до мене, щоб служити полуниці, як це раніше.
Приготувати такий оригінальний млинці в домашніх умовах Може бути будь-яким. Цей рецепт підходить для витрачання часу з дитиною на кухні. Покажіть ваші друзі, як зробити млинець без випічки, вони будуть любити його!
Замість викинути пластикову упаковку, він знайшов несподіване використання!
Засіб першого класу для тріщин на підборах: змішати 2 інгредієнти і забути про проблему!