316
Вона порізала пластику і кладемо її по телефону. Що відбулося в наступному подиханні!
Хто знає, що голограма Це тривимірне зображення. Але деякі люди чули, що він може бути створений за допомогою звичайного смартфона! Відчуйте себе справжнім дивом.
Незабаром будуть телефони, які проведуть голографічне зображення співрозмовника під час телефонного дзвінка, створюючи ілюзію присутності людини поруч. Ви можете зв'язатися з нами Хоча вчені продовжують робити неймовірні відкриття, ви можете насолоджуватися цим ефектним експериментом.
Вам потрібен голограмний проектор для вашого телефону
Виробництво
Цей короткий відео покаже вам, як легко це зробити такий трюк. Результат зробив мене абсолютно щасливим!
Ось відео @
Я обов'язково повторю, що трюк! Я можу уявити, як збуджена дитина буде бачити цей голограмний проектор для свого телефону.
Незабаром будуть телефони, які проведуть голографічне зображення співрозмовника під час телефонного дзвінка, створюючи ілюзію присутності людини поруч. Ви можете зв'язатися з нами Хоча вчені продовжують робити неймовірні відкриття, ви можете насолоджуватися цим ефектним експериментом.
Вам потрібен голограмний проектор для вашого телефону
- пластикова прозора коробка з CD-ROM (може бути замінений на аркуш для ламінування)
- канцелярія
- міліметр
- Лінія
- свінгери
- пердят
- Смартфони
Виробництво
- Нанесення на міліметр або звичайний білий папір трапеція з пропорціями 1 см х 4 см х 6 см (6 см - нижня основа, 1 см - верхня, а 4 см - висота). Ретельно вирізати фігуру.
- Відповідно до готового шаблону паперу, вирізати 4 такі трапеції з прозорого пластику з канцелярським ножем.
- Фіксувати трапеції з косою або супер клей між собою з боків. Тепер вам просто потрібно поставити дизайн на смартфон і включити спеціальне відео з голограмою!
Цей короткий відео покаже вам, як легко це зробити такий трюк. Результат зробив мене абсолютно щасливим!
Ось відео @
Я обов'язково повторю, що трюк! Я можу уявити, як збуджена дитина буде бачити цей голограмний проектор для свого телефону.
Вона зробила дитину цим компресом на ніч. Що відбулося в цей ранок був дивним!
Чудовий трюк, щоб забути про грибок у ванній кімнаті назавжди!