413
Як зробити кращу заправку для будь-якого салату безцінний рецепт!
Хороша заправка може зберегти будь-який салат! А якщо низькокалорійніВи можете зробити салат, щоб кожен запитав добавки.
Пропонуємо Вам спробувати ці чудові заправки, які принесуть різноманітні страви та збагачують смак будь-якої страви. Я особливо сподобалося дієти майонезу без яєць: несамовита смачна, вимагає найпростіших інгредієнтів і прекрасно замінити шкідливий куплений майонез.
Рис майонез Склад
Підготовка
Кремовий одяг Інгредієнти
Змішайте всі інгредієнти в блендері. Ця заправка має дуже ніжний смак, відмінно поєднується з овочами, квасолею, рибними та овочевими салатами.
347373
Станція Томато Складові
Такий заправка зробить овочевий салат насиченим, він підходить для салатів з грибами, добре поєднується з сиром фета і моцарелою. Просто побити всі інгредієнти добре з міксером і суперсухом готовий!
Я люблю ці заправки: навіть простий салат з морквою набуває багато разів тастер, колись він приправляється з... Вершкове заправка відмінно підійде для салатів з вареним яйцем і зеленню. Спробуйте, експериментуйте, ви будете любити результат!
Рецепти смачних станцій з друзями - вони будуть дуже вдячні!
Пропонуємо Вам спробувати ці чудові заправки, які принесуть різноманітні страви та збагачують смак будь-якої страви. Я особливо сподобалося дієти майонезу без яєць: несамовита смачна, вимагає найпростіших інгредієнтів і прекрасно замінити шкідливий куплений майонез.
Рис майонез Склад
- 100г варений рис
- 200 мл оливкової олії
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ч.л. цукру
- 1 ст. л. лимонного соку
- 1 ч.л. гірчиця
Підготовка
- Змішайте рис з половиною загальної кількості рослинного масла блендером. Додайте гірчицю і перемішайте рис знову.
- Поступово додайте решту олії до рисової маси, збиваючи соус з вінком.
- Коли соус досить густий, додайте цукор, сіль і лимонний сік. Залиште майонез настоятися 10 хвилин. При бажанні можна додати подрібнений часник і зелень до цієї заправки - виходить смачно!
Кремовий одяг Інгредієнти
- 1/3 ст.л. пюре
- 1 ст.л. сметани
- 2 ст.л. дрібно нарізаної цибулі
- 2 ст.л. молока
- 2 ст.л. яблучного оцту
- 1/4 ч.л. солі
- 1/4 ч.л. мелений чорний перець
Змішайте всі інгредієнти в блендері. Ця заправка має дуже ніжний смак, відмінно поєднується з овочами, квасолею, рибними та овочевими салатами.
347373
Станція Томато Складові
- 1/2 ст.л. томатного соку
- 1 ст. л. дрібно нарізаний свіжим базиліком
- 1 ст.л. оливкової олії
- 1 ст. л. винного оцту
- 1 ч.л. Dijon гірчиця
- 0,5 ч.л. цукру
- 1/4 ч.л. солі
- 1/4 ч.л. чорного меленого перцю
Такий заправка зробить овочевий салат насиченим, він підходить для салатів з грибами, добре поєднується з сиром фета і моцарелою. Просто побити всі інгредієнти добре з міксером і суперсухом готовий!
Я люблю ці заправки: навіть простий салат з морквою набуває багато разів тастер, колись він приправляється з... Вершкове заправка відмінно підійде для салатів з вареним яйцем і зеленню. Спробуйте, експериментуйте, ви будете любити результат!
Рецепти смачних станцій з друзями - вони будуть дуже вдячні!
Невеликий сніданок - це запорука гарного дня. Почати ранок, як це!
Як запекти зайвий жир з льодом Чудовий спосіб, який дійсно працює!